duminică , 24 septembrie 2017 - 6:20

FOTO: Un AGENT de PAZĂ din MALL a găsit o geantă PLINĂ CU BANI!

Un agent de pază care lucrează într-un mall din Arad a returnat suma de 9.000 de dolari pe care un bărbat i-a uitat pe o masă din centrul comercial.

Agentul, care este angajat de doar câteva săptămâni la firma care asigură paza unui mall din Arad, a găsit pe o masă din zona food court o geantă uitată, în care se aflau peste 9.000 de dolari americani.

Reprezentanţii mall-ului din Arad au spus că nu este pentru prima dată când în centrul comercial se găsesc sume mari de bani. Mall-ul se află lângă Gara Mare din Arad şi lângă o autogară privată, pe unde trec multe persoane care vin din străinătate sau pleacă.

paznic-mall

S-a întors recent din Franța pentru a-și îngropa tatăl

Andrei, agentul de pază implicat, are de altfel o poveste impresionantă. Tânărul s-a întors recent din Franța după ce tatăl său a murit în urmă cu două luni și jumătate la Paris, acolo unde cei doi locuiau împreună.

http://www.libertatea.ro/stiri/un-agent-de-paza-din-arad-returnat-9-000-de-dolari-gasiti-intr-un-mall-1605521

loading...

Citește și

Previziuni ÎNGROZITOARE până la sfârșitul lui 2017!

După ce a prezis tragedia de la 11 septembrie 2001 și că cel de-al 44-lea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.