Foto: Vedetă SEXY, cu un CORP de invidiat! A dat jos 7 kilograme și arată bestial

Maria Constantin este una dintre cele mai sexy interprete de muzică populară. De când a ieșit de la „Ferma vedetelor”, soția lui Marcel Toader este foarte atentă la felul în care arată. Atunci când vine vorba de aspectul fizic, vedeta este în stare de orice pentru a arăta perfect. Blonda a slăbit peste 7 kilograme într-un timp record, iar acum e mai sexy ca niciodată.

fmoi llkk n nin ss

„Am slăbit 7 kilograme. Merg zilnic la sală, îmi place să am grijă de mine. La bătrâneţe probabil o să apelez la nişte lifting-uri dacă o să fie nevoie.”, a declarat Maria Constantin  la Antena Stars.

Chiar dacă are o căsnicie fericită alături de Marcel Toader, Maria nu ezită să vorbească despre un eventual divorț. Vedeta a mai fost căsătorită și are un copil. „Femeile trebuie să se gândească foarte mult la ele și la omul de lângă ele, dar cel mai mult la ele. Dacă se simt fericite, să țină cu dinții de acea relație, dar dacă nu sunt fericite cred că e mai bine un divorț. Așa gândesc eu pentru că viața este atât de scurtă și dacă o risipim, te trezești la 40-50 de ani, ca femeie, și spui că de ce să pleci, cine te mai ia. Mi se pare cea mai mare tâmpenie și cea mai mare prostie spusă. Cred că decât să trăiești într-o relație în care viața îți este un calvar, eu aș prefera să trăiesc singură. O viață singură pentru mine nu este o viață grea”, a declarat Maria pentru videoblogulmireselor.ro.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: INCENDIU în zona ARTEGO din Târgu Jiu

Incendiu la un autoturism în zona Artego din Târgu Jiu. Intervin pompierii în acest moment. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *