FOTO: Vezi în ce mașină a fost fotografiată o blondă din Târgu Jiu

Cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin poate spune că a luat cea mai “profitabilă” decizie atunci când s-a despărţit de Marcel Toader. Expunerea media i-a umplut agenda de concerte, aşa că din banii strânşi şi-a cumpărat o maşină, s-a înscris la facultate şi urmează ­să-şi ia şi casă. Click! a surprins-o cu noua “bijuterie”, roşie ca focul.

Toţi au blamat-o când s-a măritat cu Marcel Toader (54 de ani) şi au avertizat-o că va păţi precum Gabriela Cristea, care a ajuns să se judece cu afaceristul la tribunal, pentru sume mari de bani. Maria Constantin (31 de ani) s-a făcut că nu aude, însă a avut grijă să-şi asigure viitorul în cazul unei despărţiri, care s-a şi petrecut, de altfel.

Acum e pe picioarele sale. În septembrie s-a mutat într-o garsonieră unde plăteşte chirie şi şi-a cumpărat şi o maşină, deoarece cheltuia prea mult pe taxi. Luni, fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondina sexy la volanul unui Opel Astra, de culoare roşie, pe care a dat în jur de 6.000 de euro, pentru că a fost luat la mâna a doua.

Aceasta l-a parcat chiar în faţa facultăţii, la Conservator, unde este studentă în primul an, la canto clasic. La ora 12.00, studenta a ieşit de la ore şi a avut o pauză mai lungă, pe care a  petrecut-o la un ceai, cu o colegă de clasă.

 

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO! Pârâu ieșit din matcă, la Novaci! Mai multe gospodării și străzi inundate!

La Novaci și Polovraci, mai multe gospodării au fost inundate. Un pârâu a ieșit din …

Un comentariu

  1. Panarama cu patalama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.