miercuri , 23 august 2017 - 5:31

Foto: Vezi cum se numește fetița OLGUȚEI BERBEC și a lui Remus Novac

olguta

Îndrăgita interpretă de muzică populară Olguța Berbec a devenit astăzi mamă. Cântăreața a născut o fetiță la un spital din Timișoara. Olguța și iubitul său Remus Novac vor face nuntă și botez la toamnă, tot la Timișoara.  Cei doi frumoși artiști și-au botezat minunea Cezara-Elena.

olguta-berbeckkkFanii le-au lăsat o mulțime de mesaje de felicitări: „Un copil e o minune, o binecuvântare de la Dumnezeu! Mă bucur pentru voi, așa cum m-am bucurat de minunea mea acum doi ani … Bravo mami pentru curaj si pentru dăruire, de acum incolo viața va fi mai implinita, mai bogata, mai frumoasa…..”, a scris Daniela. „Si-a ales parintii minunati pentru a invata sa fie fericita si voi impreuna cu ea….sa aiba drumul frumos si lin iar voi, parintii fericiti, sa-i fiti mereu aproape pentru a i-o arata….!”, a urat și Zoica. „Doamne ajută . Îngeraşii să fie la orice pas alături de voi. Să trăiți fiecare zi cu bucurie, fiecare clipă lângă fetiță să vă fie daruri de preț. Felicitări frumoasei mămici şi tatălui. BUN VENIT „CEZARA – ELENA „! Să ai un drum presărat cu bunătate, veselie şi iubire.”, a spus și Mihaela V.

loading...

Citește și

Ce AVERE are! Demisionarul Davidoiu a ZBURAT de la Ministerul Tineretului și Sportului la cel al Transportului și a ATERIZAT la Tarom

Eugen Davidoiu, proaspătul demisionar de la cârma TAROM, a primit, pe bandă, sinecuri ministeriale, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.