FOTO WOW! Bărbat căsătorit din Bucureşti, TORTURAT de o târgujiancă FOCOASĂ! I-a PUS MÂNA PE FUND şi…

roxana-vancea-sala-pepe-1024x683

 

 

 

 

 

 Libertatea.ro: El însurat, cu doi copii, ea sexy și disponibilă, cum să nu creeze controverse și să dea naștere la speculații orice asociere între Pepe și Roxana Vancea. Iar ea a îndrăznit mai mult decât o simplă apropiere – o atingere nepermisă.

 

Scene fierbinți surprinse, recent, între Pepe și Roxana Vancea, petrecute într-o sală de fitness și într-un parc din Capitală. Cei doi au profitat trei ore unul de compania celuilalt, s-au sărutat și s-au jucat cu… focul. Martorii prezenți au dezvăluit și că Roxana l-a torturat, chinuit și amăgit în toate modurile posibile. Mai mult, fostei asistente tv i-a scăpat chiar și mâna pe fundul artistului, care face însă o declarație șoc.

Scenele cu pricina au avut însă loc cu ocazia filmării promo-ului și videoclipului artistului la noul său single, ”Tortura”, care reprezintă tocmai noua definiție pe care Pepe o dă acestui termen.

Intra pe Libertatea să vezi fotografia ce a stârnit valuri în lumea mondenă din capitală: http://www.libertatea.ro/ultima-ora/roxana-vancea-cu-mana-pe-fundul-lui-pepe-1597014

loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *