FOTO|Cum arată noul model DACIA!

Profit.ro:

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris variantele restilizate ale modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, a anunțat joi producătorul auto de la Mioveni. La patru ani de la lansarea ultimei generații, cele mai bine vândute modele Dacia beneficiază de un nou design în partea frontală, faruri pe LED și un interior modificat.

 Exteriorul se remarcă, în partea frontală, printr-o bară de protecție nouă, lumini de zi ce vor utiliza tehnologia LED, precum și 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia.

Partea din spate a fost la rândul său restilizată, potrivit constructorului auto, însă modificările vor fi  dezvăluite cu ocazia prezentării oficiale a noilor variante, când vor fi cunoscute și detaliile privind gama de motoare și echipamentele de interior.

Prezentarea oficială va avea loc pe 29 septembrie la standul Dacia, în cadrul unui eveniment rezervat presei. Accesul publicului la ediția din 2016 a Salonului Auto de la Paris va fi permis între 1 și 16 octombrie.

Grupul francez Renault a preluat compania Automobile Dacia în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucător de notorietate pe piața auto low-cost din Europa. Vânzările totale sub marca Dacia au crescut cu 7,7% anul trecut, la un număr record de 550.920 unități, din care peste 93% pe piețele din afara României, unde livrările s-au majorat cu 6%.

Foto Profit.ro

daciafacelift2 daciafacelift

loading...
Loading...

Citește și

În arest după ce a pus FOC în ograda vecinului!

La data de 24 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *