FOTO:Un caz înfiorător de maltratare a unei fetițe de doar 4 ani

O fetiță de numai patru ani luptă pentru viața ei, pe un pat de spital, după ce a fost stâlcită în bătaie chiar de către cea care i-a dat viață. Ancheta a scos la iveală faptul că Adelina Viorica (20 de ani) s-a năpustit asupra micuței Mihaela și ar fi dat în ea cu cruzime, cu pumnii, cu picioarele, dar și cu o bâtă! Atât de puternice au fost loviturile încât i-a rupt copilului mai multe organe interne! 
Poate că zâmbetul fetiței cu părul șaten și ochi negri s-ar fi prefăcut într-o amintire dacă tatăl ei, Mihai Oniga (28 de ani), nu ar fi observat că micuța lui copilă suferă în tăcere. Lipsită de vlagă, din ce în ce mai palidă și fără poftă de mâncare, Mihaela părea că se stinge pe piciorușe.
”Tati, mă doare tare rău burtica!”, spunea plângând copila care, în felul ei, își implora părintele să o ajute. Disperat, omul  – tractorist forestier -, a încercat să obțină sprijin de la tânăra lui soție însă aceasta i-a îndrugat o poveste legată de o indigestie banală.

Cei care cred că pot dona orice sumă sunt rugați să o depună în contul IBAN RO38BTRLRONCRT0362936501 – cod client 3629365, deschis pe numele Oniga Mihai.

Sursa: Libertateascreenshot_20160924-152344

loading...
Loading...

Citește și

Ea este femeia lovită cu un CIOCAN în cap şi înjunghiată în inimă de soţul ei!

Sursa:https://specialarad.ro/nicoleta-a-fost-ucisa-de-sotul-ei-ionel-in-aceasta-dimineata-el-s-a-sinucis-imediat-dupa-aceea/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *