Fura cărbune direct de pe banda Carierei Pinoasa! Vezi ce a pățit tânărul!

caruta-carbune

Un gorjean în vârstă de 25 de ani din Fărcășești a fost reținut fiind acuzat că a sustras peste 200 de kilograme de cărbune bulgări de pe o bandă transportoare aparținând Unității Miniere de Cărbune Pinoasa.

Lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați cu privire la faptul că de pe o bandă transportoare aparținând Unității Miniere de Cărbune Pinoasa, situată pe raza comunei Fărcășești, persoane necunoscute au sustras cărbune. Din cercetările efectuate de polițiști a fost identificat autorul faptei, un tânăr de 25 de ani, din localitate, care în perioada 03 – 10 iulie, ar fi sustras cantitatea de 200 kg cărbune bulgări, cu scopul de a-l valorifica. „În baza probatoriului administrat în cauză, față de suspect s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la Târgu-Jiu, de la o țigară aruncată la întâmplare! FLĂCĂRILE AU CUPRINS ȘI O MAȘINĂ

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un centru de colectare plastic, hârtie și fier vechi, …

Un comentariu

  1. Calcul simplu: C.EO vinde tona de cărbune cu aproximativ 65-67 lei, cantitatea de cărbune sustrasă reprezintă a cincea parte dintr-o tona: 67:5=13,4lei! Fire-ati ai dracului de dobitoci plătiți din bani publici, cu limba voastră de lemn! A fost introdus in arest, mănâncă in 24 de ore mai mult de 15 lei din banii celor ce va plătesc si pe voi! Degeaba!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *