GALERIE FOTO! Călinoiu, însoţit de primari! A DEMISIONAT! Ce spune despre Cârciumaru

Ion Călinoiu a demisionat din PSD, în această seară, pentru a-şi depune candidatura, ca si independent. Acesta a declarat, ironic, ca va tine legatura cu Florin Cârciumaru la fel cum a făcut-o si pana acum. Călinoiu le-a multumit primarilor pentru sustinere.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

ISU Gorj scoate la concurs posturi de ofițer și subofițer! Încadrare directă din sursă externă! Vezi când se fac ÎNSCRIERILE!

COMUNICAT DE PRESĂ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Judeţului Gorj organizează …

4 comentarii

  1. PSD…acum a văzut pupincuriștii!!……de rasul curcilor,primarii la lăsatul serii băteau din poarta in poarta sa strângă semnături!!!…le este frica ca daca pica cacalinoiu se duc si ei pe topogan…..spagarilor deja sunteți duși!!..Bucurescule !!nici nu știi cat de mic începi sa fii…..,tuila!!!!..se aude zângănitul cătușelor!!!…….

  2. Primarul Cozmin Pigui! Moralitate, verticalitate, o sa ti iese pe nas! Nea Ioane, mergi in privat! Toata lumea vorbeste despre legatura cel Putin dubioasa cu ,,omul de afaceri” Iordache! Prea I s au legatura contractele! Salvati ce a mai ramas din PANDURII! Blestemati sa fiti toti care v’ati ,,ocupat” de club de a ajuns aici!!!!!!!

  3. unul din popor

    du-te ba si lasa-ne, asa a facut si ceausescu, nu s-a lasat dus pana nu l-au impins aia cu piciorele inainte, hahalere care de 27 de ani au adus Gorjul unde este acuma…

  4. Stricati votul degeaba si voi primarilor care il sustineti si nu spuneti electoratului ca acest individ fiind condamnat nu mai are dreptul 3 ani la functii publice! Nu degeaba l-au scos de pe listele de candidati ai PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *