GALERIE FOTO. Iată cum arată mașina înfiptă într-un podeț din beton la Romanești

Un bărbat de 48 de ani, din Alba, a pierdut controlul direcției, a lovit un cap de pod și a intrat într-un șanț din cartierul Romanești. Brbatul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc din cauza oboselii acumulate la volan de conducătorul auto.

loading...
Loading...

Citește și

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a încercat să VIOLEZE o tânără la Tismana!

La data de 16 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizați …

2 comentarii

  1. Podetele criminalului Carciumaru . Cati oameni trebuie sa moara sau sa ramana schiloditi pe viata pentru lipsa de inteligenta a conducatorilor urbei ? Cu betonul consumat inutil in turnarea capetelor de pod la Romanesti si Dragoeni se putea dala intreaga lungime a santurilor pluviale . Mergeti mai imbecililor la Filiasi , la 70 de kilometri de voi si observati cat de bine sunt dalate santurile pluviale cu dale care au fante de scurgere a apelor pluviale . Credeti ca Filiasul si localitatile componente ale acestuia sunt conduse de extraterestrii ? Bine , nici de familii analfabete , de devoratori de bani publici ca la Tg Jiu .

  2. Din pacate ,,gindirea constructiva,, a unora va mai face victime !Nu este posibil sa fi atita de dobitoc ,indiferent de cit poti baga in buzunar, sa accepti santuri atitea de adinci fara a nu aduce la nivel cu carosabilul !?INTREBARE-doresc sa evit o ,,neatentie,, a unui alt participant la trafic,unde ajung,mai vreau sau imi doresc sa plinga mama sau,mai bine masa !!!!? Sinteti niste prosti,inculti si analfabeti ! Nu ma mira,romanika e la fundul sacului si oricum ultimul loc in UE !Nivelul culturii ,perceptia noului ,lipsesc ptr ca nu mai sintem in stare ! ( directoare de liceu ,vezi prezenta la deschiderea noului an scolar,lic.ec th. !) Ne dam gongoi si rotunzi peste tot,dar murim de prosti si putim de nesimtire ! Prostul nu e prost destul…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.