luni , 20 noiembrie 2017 - 11:24

GALERIE FOTO. S-A TRAS ALARMA la Peştişani! DEZASTRU, după incendiu!

Aproximativ 400 de hectare de vegetaţie au ars, sâmbătă după-amiază, la ieşirea din Peştişani. Focul a cuprins tot câmpul din Dealul Manilor până spre Boroşteni şi Topeşti. Efective de pompieri de la ISU Gorj, jandarmi, angajaţi ai unei obşti şi ai unui ocol silvic din zonă şi câteva zeci de cetăţeni au fost mobilizaţi pentru stingerea incendiului, iar societatea Minprest a trimis la faţa locului o autospecială cu apă. Primarul comunei, Cosmin Pigui, a tras alarma şi a făcut un apel public la cetăţeni să participe la singerea incendiului. La un moment dat nu s-a putut circula pe drumul ce leagă oraşele Tg-Jiu şi Tismana, din cauza fumului. După câteva ore incendiul a fost lichidat, iar peisajul e dezolant.

loading...
Loading...

Citește și

AZI: CASĂ PRĂDUITĂ DE HOȚI. Polițiștii din Tg Jiu, chemați la fața locului

Astăzi, Pol. Mun. Tg. Jiu a fost sesizată de un bărbat din com. Ciuperceni, cu …

Un comentariu

  1. S-a lichidat pe dracu incendiul în câteva ore ! Și ieri–Duminică— ardea focul pe izlazul Boroștenilor și la Vâlcele unde a coborât în pădure spre sat !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.