Gest EMOȚIONANT făcut de un cunoscut blogger din Cărbunești: „ Deși puteam și eu să-l filmez și să vă amuzați pe seama lui, am decis să-l…”

cristian-trutax

Cristian Truță s-a apucat de blogging în urmă cu doi ani jumătate. Astăzi, filmulețele sale ajung să înregistreze peste două milioane de vizualizări. Tânărul administrează pagina „Iubire și Trădare” care a ajuns în acest moment la peste 200 de mii de aprecieri.

Cristian are 24 de ani, locuiește în Târgu Cărbunești și este un tânăr extrem de sensibil și timid, spune el. De blogging s-a apucat în urma unei dezamăgiri din dragoste. Acest lucru l-a făcut pe tânăr să își expună suferința în cuvinte. „De doi ani jumătate m-am apucat de blog. Am ținut la o fată… Și de aceea am creat paginile… Din suferință am ajuns aici. Dau înainte… Nu mă opresc din nimic. Cum am ajuns până aici, voi ajunge și mai departe. Nu plec urechile nicăieri. Fac ce simt și probabil de asta am și ajuns să am clipuri ce depășesc 2 milioane de vizualizări. Administrez pagini de artiști, paginile mele și lucrez și cu Tony Poptamas, care e un om extraordinar”, ne-a spus Cristian.

Postare emoționantă!

Cristian ne-a atras atenția cu o postare extrem de emoționantă, despre tânărul parodiat în emisiunea lui Mihai Bendeac cunoscut pe canalul YouTube cu replica „Măăă, nu mai vorbește urât!”. Vedeți mai jos postarea făcută de blogger-ul Cristian Truță :
El este Cristi!…

…Mulți dintre voi îl cunoașteți de pe YouTube sau Facebook, cu replicile lui: „Măă nu mai vorbește urât!”, „Nu beau, nu mă droghez, nu fumez maricoana, etc…”
Sincer, unii dintre voi vă amuzați pe chestiile astea, deși nu ar trebui…
Este un băiat cu dizabilități și cu mult bun simț în el!
Este crescut la o casă de copii, iar acum se află în Târgu Jiu. Din câte am înțeles, doarme la un cămin…
Deși puteam și eu să-l filmez și să vă amuzați pe seama lui, am decis să-l fotografiez, (cu acordul lui) și să vă explic că nu e bine să râdeți de o așa persoană!
Știu! E aiurea să vă zic eu asta… Ar fi trebuit să vă învețe părinții lucrul ăsta.
A suferit destule traume din cauza unor… „oameni”, nu pot să-i numesc.
Dacă îl întâlniți pe undeva, ajutați-l, lăsați clipurile!
Nu vă țin de foame și nu vă fac nici „vedete”, din contră, dacă vă văd unele persoane că postați chestii de genul, ajungeți dispreț în ochii unora din noi…
Chiar m-am bucurat enorm să-l întâlnesc și sper să-l întâlniți și să-l ajutați!
Repet! Are mult prea mult bun simț!
Respectați și o să fiți respectați!
Râsul îl găsiți în locuri de stand up comedy, nu la oameni cu dizabilități sau amărâți! Puneți-vă în locul lui sau ferească Dumnezeu să aveți pe cineva în situația asta! Nu o să vă mai ardă de râs…
Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva și sper ca postarea asta să ajungă la câți mai mulți ochi! Vă mulțumesc!, a scris gorjeanul pe pagina lui de socializare.
loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la Târgu-Jiu, de la o țigară aruncată la întâmplare! FLĂCĂRILE AU CUPRINS ȘI O MAȘINĂ

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un centru de colectare plastic, hârtie și fier vechi, …

Un comentariu

  1. ma cac pe tine si iti dau foc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *