Gesturi simple care le excită cu adevărat pe femei

sex10

Sunt tot felul de gesturi la care reprezentantele sexului frumos reacţionează senzaţional şi despre care spun că le excită foarte mult.

Primul pas în a descoperi ce le excită pe femei constă în descoperirea zonelor sensibile. Desigur, fiecare este diferită, iar ce o excită pe o femeie, o poate lăsa indiferentă pe alta. Totuşi, unele lucruri sunt comune.

Sexul oral înainte de penetrare
Sexul oral (cunnilingus) este cea mai bună modalitate de a excita şi a aduce o femeie mult mai repede la orgasm. Se va simţi iubită, admirată şi nu în ultimul rând, o vei face să aibă orgasme de excepţie, dar pentru aceasta trebuie să adoptaţi şi poziţii cât mai comode. Bărbaţii trebuie să folosească buzele, limba şi degetele. În general, orice atingere cu buzele şi limba ale părţilor ei intime ar trebui să o facă să se simtă foarte bine. Mişcările trebuie să fie de dute-vino sau de rotaţie în vagin. Nici clitorisul nu trebuie neglijat, partenerul trebuie să-l lingă şi să-l sugă.

Stimularea punctului G le înnebuneşte de plăcere
Punctul G este un ţesut spongios, are forma unui bob de fasole şi se află localizat la aproximativ 3-4 cm de la intrarea în vagin, pe peretele superior. Stimularea acestuia le răvăşesc pe femei şi le aduc la orgasm. De aceea, în timpul partidei de sex, bărbatul trebuie să introducă două degete în vaginul partenerei şi să-i stimuleze punctul G cu mişcări ferme. Important este să reţineţi faptul că dacă femeia este excitată aşa cum trebuie, nici nu trebuie să vă străduiţi prea tare să-i descoperiţi acestă zonă erogenă, fiindcă se evidenţiază singură.

Plimbatul mâinilor prin părul lor
Părul nu are o funcţie strict estetică. Dacă vei trece degetele prin părul ei, coborând din zona tâmplelor spre ceafă, îi vei da adevăraţi fiori înspre coloana vertebrală, care o vor pregăti pentru o partidă de sex.

Masarea cefei delicat
Ceafa este o zonă extrem de erogenă, iar dacă vrei să-ţi exciţi partenera, trebuie doar să o săruţi. Eficientă în zona cefei este şi limba, iar partenera va fi cuprinsă de fiori.

Loading...

Citește și

6 poziţii sexuale „pe la spate”

În cele mai multe cupluri, rutina îşi face loc în dormitor mult prea repede. Din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *