marți , 25 aprilie 2017 - 0:00

Gigel Jianu vrea sediile fostelor cariere Roşiuţa şi Horăşti. Vezi ce vrea să facă cu ele!

cariera-rosiuta_2-cmk1
Primarul de la Motru, Gigel Jianu, doreşte să intre în posesia sediilor fostelor mine Roşiuţa şi Horăşti. Jianu vrea să dea la rândul său cele două sedii viitorilor investitorilor din Motru. În acest sens, edilul a avut o primă întâlnire cu noul şef al Direcţiei Strategie – Dezvoltare din cadrul CEO, Klaus Leiders. „Ieri, am avut o întâlnire cu Klaus Leiders. Am ridicat nişte probleme pe care eu le consider necesare pentru dezvoltarea locală. Am găsit înţelegere, în sensul că eu am solicitat ca reprezentanţii CEO să ne dea două sedii de mină. Este vorba de sediul minei Roşiuţa şi sediul minei Horăşti, mine care au fost închise de mult, iar sediile nu sunt folosite. Aceste sedii ar putea fi un real ajutor pentru autorităţile locale. Dacă le primi putem să le oferim posibililor investitori şi să ajutăm la crearea locurilor de muncă. Domnul Leiders a înţeles foarte bine şi a şi trimis o adresă către directorul sucursalei Jilţ”, a declarat Gigel Jianu.

loading...

Citește și

Anunț IMPORTANT despre vaccinuri!

Deputații au decis că persoanele fizice autorizate vor putea face și activități de distribuție angro …

2 comentarii

  1. Vrea sa le demoleze ?

  2. AVEM SEDIU LA LEURDA…FOSTA MINA……S-AU INVESTIT BANI IN ACEL CENTRU DE AFACERI DAR E GOL…..GIGELE CE VREI SA FCAI LA CELE 2 MINE DACA LA LEURDA E PUSTIU…..???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.