duminică , 30 aprilie 2017 - 23:33

Golea l-a contestat pe președintele „pe viață” al Pandurilor

golea-cu-grigoras

Marin Golea, actualul administrator judiciar al Clubului de Fotbal Pandurii, a contestat, încă din decembrie, anul trecut, titulatura atribuită de membrii asociați lui Narcis Răducan.
Atât Golea, cât și juristul clubului, Vasile Bobei, au depus mărturie în proces, despre modul cum a fost numit Răducan la Pandurii. Judecătoria Tg-Jiu urmează să dea o soluție în acest caz, după ce avocații plătiți regește de președintele Pandurii își vor desăvârși argumentația juridică pentru a-l menține în funcție, pe viață, pe Răducan.

narcis-raducan

Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia, prin Marin Golea, în calitate de vicepreședinte și reprezentant al acesteia în Consiliul de Administrație al Pandurii a contestat, în decembrie 2015, hotărârea prin care Narcis Răducan a fost numit președinte ”definitiv” (?!) al clubului de fotbal.
Decizia de a se adresa justiției a fost luată de reprezentanții USMO tocmai din cauza titulaturii în afara legii, mai exact a formulării ciudate, de președinte ”definitiv”, în contextul în care Narcis Răducan fusese numit pe perioadă determinată, iar provizoratul expirase.
Marin Golea a depus mărturie în această cauză și a explicat, printre altele și motivele din care a inițiat acțiunea judecătorească prin care cere instanței să anuleze documentul prin care Narcis Răducan a primit titulatura de președinte ”definitiv”. În fața instanței a ajuns, ieri, și Vasile Bobei, juristul clubului, care a lămurit unele aspecte legate de adoptarea hotărârii AGA prin care Răducan a fost numit ”pe viață” la Pandurii.
Concret, în cuprinsul documentului adoptat de AGA este menționat cuvântul ”definitiv”, în loc de ”pe perioadă nedeterminată”. Instanța va da o decizie în următoarele zile, după ce apărătorii plătiți de Răducan cu zeci de mii de euro vor depune, în scris, concluzii în apărarea sa.
Oricum, administratorul special al clubului a anunțat că, în contextul redresării financiare și a reorganizării clubului de fotbal, va propune inclusiv diminuarea contractului lui Răducan, iar în această situație există probabilitatea ca acesta să plece de la Pandurii.

loading…


loading...

Citește și

Florescu a fost numit prefect în prezența soției!

Ciprian Florescu a fost numit oficial prefect de Gorj. La ceremonia de învestire a participat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.