sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:24

Golea l-a contestat pe președintele „pe viață” al Pandurilor

golea-cu-grigoras

Marin Golea, actualul administrator judiciar al Clubului de Fotbal Pandurii, a contestat, încă din decembrie, anul trecut, titulatura atribuită de membrii asociați lui Narcis Răducan.
Atât Golea, cât și juristul clubului, Vasile Bobei, au depus mărturie în proces, despre modul cum a fost numit Răducan la Pandurii. Judecătoria Tg-Jiu urmează să dea o soluție în acest caz, după ce avocații plătiți regește de președintele Pandurii își vor desăvârși argumentația juridică pentru a-l menține în funcție, pe viață, pe Răducan.

narcis-raducan

Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia, prin Marin Golea, în calitate de vicepreședinte și reprezentant al acesteia în Consiliul de Administrație al Pandurii a contestat, în decembrie 2015, hotărârea prin care Narcis Răducan a fost numit președinte ”definitiv” (?!) al clubului de fotbal.
Decizia de a se adresa justiției a fost luată de reprezentanții USMO tocmai din cauza titulaturii în afara legii, mai exact a formulării ciudate, de președinte ”definitiv”, în contextul în care Narcis Răducan fusese numit pe perioadă determinată, iar provizoratul expirase.
Marin Golea a depus mărturie în această cauză și a explicat, printre altele și motivele din care a inițiat acțiunea judecătorească prin care cere instanței să anuleze documentul prin care Narcis Răducan a primit titulatura de președinte ”definitiv”. În fața instanței a ajuns, ieri, și Vasile Bobei, juristul clubului, care a lămurit unele aspecte legate de adoptarea hotărârii AGA prin care Răducan a fost numit ”pe viață” la Pandurii.
Concret, în cuprinsul documentului adoptat de AGA este menționat cuvântul ”definitiv”, în loc de ”pe perioadă nedeterminată”. Instanța va da o decizie în următoarele zile, după ce apărătorii plătiți de Răducan cu zeci de mii de euro vor depune, în scris, concluzii în apărarea sa.
Oricum, administratorul special al clubului a anunțat că, în contextul redresării financiare și a reorganizării clubului de fotbal, va propune inclusiv diminuarea contractului lui Răducan, iar în această situație există probabilitatea ca acesta să plece de la Pandurii.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

INVESTITOR MARE, așteptat la Târgu-Jiu. Romanescu: Vrea să creeze SUTE de LOCURI DE MUNCĂ!

Marcel Romanescu anunță că, vineri și sâmbătă, un reprezentant al unei mari companii este așteptat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *