Google România la Târgu Jiu

caravana

Autoritatea Naţională de Turism în parteneriat cu Google organizează Caravana „Managementul de Destinație Online și Offline”, în perioada 19 septembrie-3 noiembrie. 

Ieri, Caravana a ajuns și la Târgu Jiu! Scopul acestui eveniment a fost acela de a pune în valoare oportunitățile pe care le oferă instrumentele de marketing online pentru dezvoltarea conceptului de management integrat al calității unei destinații turistice și de a contura profilul călătorului digital. Evenimentul s-a adresat agenților economici, membrilor Camerei de Comerț și Industrie, autorităților publice locale, asociațiilor de dezvoltare și promovare turistică, asociațiilor patronale și federațiilor de profil, organizațiilor non-guvernamentale (O.N.G.-uri) cu activitate în domeniul turismului, reprezentanților centrelor de informare turistică, reprezentaților instituțiilor culturale, ai mediului academic și ai presei naționale și locale. Caravana își continua drumul către orașele Timișoara, Brăila, Brașov, Cluj-Napoca, Suceava și București.
loading...

Citește și

Un SFÂRŞIT e un alt ÎNCEPUT! Alte cuvinte

Când am ascultat prima oară „celelalte cuvinte” eram aproape un copil, chiar dacă trecusem uşor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.