Gorjeanul care a antrenat cu Victor Pițurcă și-a deschis ȘCOALĂ de FOTBAL la Târgu Jiu!


Gorjeanul care a antrenat cu Victor Pițurcă îi învață fotbal pe juniorii din județ. Mario Găman, căci despre el este vorba, și-a deschis o școală particulară de fotbal la Târgu Jiu și imediat zeci de copii au ales să fie pregătiți de fostul colaborator al lui Pițurcă. Mario Găman are peste 200 de meciuri jucate la Divizia B, Unirea Urziceni, Corvinul Hunedoara, CFR Timișoara și Pandurii Târgu Jiu fiind doar câteva dintre echipele pentru care a jucat gorjeanul.
În prezent, Găman îi antrenează pe copiii născuți în anii 2009-2010-2011-2012. Cel mai mic elev al lui Găman are doar 4 ani și 7 luni. Găman are licența de antrenori UEFA B și este ajutat de Bobi Staicu în noul proiect. Știind ce înseamnă rigorile fotbalului de performanță, Găman a ales să le pună la dispoziție viitorilor fotbaliști tot ce au nevoie, diverse materiale, mingi. Pentru a se perfecționa în munca cu juniorii, Găman a efectuat un stagiu de pregătire în Olanda, la Academia celor de la PSV Eindhoven.

Își urmează tatăl

Clubul Luceafărul Târgu Jiu a fost preluat de Mario Găman de la tatăl său, fostul fotbalist de la Pandurii și Jiul Petroșani, Sergiu Găman, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului gorjean. Găman senior este coordonatorul actualului club și își ajută fiul de fiecare dată. Chiar dacă clubul Pandurii traversează o perioadă proastă din mai multe puncte de vedere, nimeni din conducere nu a apelat la serviciile celor doi, chiar dacă trecutul lui Sergiu Găman îl recomanda pentru acest lucru. Sergiu Găman a format zeci de jucători care au activat în primele eșaloane fotbalistice ale țării, însă acest lucru a fost trecut cu vederea de conducerea gorjenilor. Mai mult decât atât, Găman senior a reușit să formeze o grupă de juniori extraordinară, care în urmă cu mai mulți ani reușea să promoveze în al doilea eșalon fotbalistic cu Gilortul Târgu Cărbunești, majoritatea jucătorilor fiind juniori formați de fostul jucător de la Pandurii.

loading...
Loading...

Citește și

Tânăr de 22 de ani din Târgu Jiu, prins cu pistolul în maşină! Ce au descoperit polițiștii

Un tânăr de 22 de ani, din Târgu-Jiu, oprit în trafic de polițiști pentru un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *