vineri , 28 aprilie 2017 - 20:43

Gorjeanul mort la Nisa, condus pe ultimul drum, sâmbătă

nisa7

Trupul neînsufleţit al lui Cristian Coman, gorjeanul în vârstă de 34 de ani, decedat în urma atentatului de la Nisa, a fost adus joi seara la Rovinari și depus la Catedrala din oraș, urmând ca sâmbătă a prânz să fie înmormântat.

Autorităţile locale din Rovinari, orașul natal al tânărului Cristian Coman, vor ajuta financiar familia îndoliată, mai ales că aceștia nu au situație financiară foarte bună. Cristian Coman va fi înmormântat în Cimitirul Parohia al Bisericii cu hramul Sfântul Ioan Botezătoru. În același cimitir a fost înhumat și eroul din Afganistan, Laurenţiu Lixandru, decedat în 2011. Cristian Coman trăia şi muncea în Austria împreună cu familia sa. Acesta se afla în concediu în Nisa şi urma să vină acasă, pentru a-şi petrece ultima parte a concediului alături de părinții și sora sa. În urma atentatului, soţia sa şi fiul au fost răniţi grav, dar acum se află în stare stabilă în două unități medicale din Franța.

loading...

Citește și

FOTO: Milionari în euro din exploatări forestiere ilegale. Jaf ca-n codru pe Valea Sohodolului!

O exploatare forestieră din comuna Runcu a fost închisă, recent, de către Garda de Mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.