Gorjul, codaș la TRANZACȚII

panorama-oras

Numărul tranzacţiilor imobiliare în primele nouă luni ale anului a crescut cu peste 56.000, ajungând la 703.509 comparativ cu perioada similară a anului trecut. În luna septembrie au fost înregistrate 85.838 de tranzacţii imobiliare, în creştere cu peste 1.200 faţă de luna precedentă şi cu aproape 7.500 comparativ cu luna septembrie a anului trecut.

Capitala conduce în topul tranzacţiilor imobiliare cu peste 69.000 de tranzacţii în primele nouă luni ale anului, locurile următoare fiind ocupate de judeţele Ilfov şi Timiş cu 40.158, respectiv 32.836 de tranzacţii. La polul opus, judeţele în care au fost înregistrate cele mai puţine tranzacţii imobiliare sunt Gorj, cu 6.538 de tranzacţii, Covasna cu 6.415 tranzacţii şi Bistriţa-Năsăud cu 6.161 tranzacţii, arată Ziarul Financiar.

În coada listei

În primele nouă luni ale anului, numărul ipotecilor şi al privilegiilor înscrise în cartea funciară la nivel naţional a fost 148.267, în creştere cu aproape 15.000 faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, în timp ce numărul operaţiunilor de cadastru şi carte funciară efectuate la nivel naţional anului este de aproximativ 4,7 milioane, în scădere cu 167.155 comparativ cu perioada similară a anului 2015.Cele mai multe operaţiuni de cadastru şi carte funciară au fost înregistrate în Bucureşti, Timiş şi Ilfov, iar cele mai puţine operaţiuni au fost înregistrate în judeţele Covasna, Sălaj şi Mehedinţi.

loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

Un comentariu

  1. Intr un judet saracit de haita rosie pesedista , in care pana si cainii mor de foame ( ieri in targul lui Sarcina nu mai era decat un singur caine printre mesele din terase ) , judet in care cine la cine sa vanda ceva, se face doar troc , ezact ( vorba lui nea Florin ) ca in epoca de piatra : unul da o masina pe o alta masina plus o mica suma de bani , altul da o casa si cativa bani pe un apartament sau invers , altul da o bicicleta pe un telefon si tot asa . Nea Florin a scapat de Gorj , este senator la Bucuresti , noi ramanem . Poate ca e bine , macar scapam de el .Cum ar zice bocitoarele la inmormantare : Pe noi cui ne lasi neeeeea Flllloooooorrrrrriiiiinnnnneeeeeee? Lui nea Aurel -PACANELE ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *