Gorjul, FĂRĂ BUGET!

Gorj

Liderii social – democraților gorjeni sunt îngrijorați în privința bugetului pentru anul viitor. Președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a precizat că data târzie a alegerilor parlamentare va duce și la un blocaj al autorităților pe timp de iarnă.

Calinoiu
De asemenea, Călinoiu preconizează o prezență scăzută la vot pentru că data 11 decembrie este mult prea apropiată de sărbătorile de iarnă, iar cetățenii sunt prea preocupați de pregătirile pentru sărbători pentru a mai fi interesați de alegeri. “11 decembrie este o dată târzie. Se apropie foarte mult de sărbătorile de iarnă. Oamenii se preocupă de pregătirea pentru întâmpinarea Crăciunului și a Anului Nou. Guvernul va fi numit în a doua parte a lunii decembrie, după Crăciun. Asta înseamnă că bugetul nu va fi aprobat. Intrăm în anul viitor fără buget. De asemenea, există riscul să nu fim pregătiți pentru iarnă pentru că guvernul se va ocupa mai mult de alegeri și va lăsa în plan secundar activitatea strictă pentru activităților din iarnă”, a declarat Ion Călinoiu.

loading...
Loading...

Citește și

Legea pensiilor, MODIFICATĂ. La ce VÂRSTĂ te poți PENSIONA!

Comisia pentru muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor a adoptat o iniţiativă de modificare …

2 comentarii

  1. A stat el Gorjul fara buget nea Ioane . Fiindca il papai matale cu firmele de casa .

  2. MPrezicmafiaatorul

    Calinoiule ,dute acasă ca nu te mai baga nimeni in seama ,ești un pirlit de angajat la CJ .,care te ti cu ambele mâini de Putere ,dar incalcind Legea !Puterea si BANIi au facut din tine ,,un om bolnav” ,un sclav al propriilor matrapaslicuri !Dacă nu înțelegi că Benzina ta Politician să terminat o să ajungi pe V.Alexandri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.