luni , 20 noiembrie 2017 - 9:51

GORJUL, pe locul III pentru PRIMA DATĂ!

canicula-oameni05

Județele Iași și Gorj urcă pe podiumul național pentru prima oară. Județul Sibiu își aduce în palmares al treilea premiu național. Atât anul trecut, cât și la această ediție, sibienii au ocupat locul I pe țară.

La ediția 2015-2016, în cadrul programului de reciclare au fost colectate peste 715.000 kg de deșeuri electrice, iar peste 160 de echipe din toată țara sunt premiante. Astfel, echipele din Sibiu au primit 5.000 de euro, Iașiul, 3000 de euro, și Gorjul, 2000 de euro, ce urmează să fie împărțiți între 26 de școli participante.

Este primul an cu cel mai mare număr de județe care au depășit pragul de 50g DEEE colectate/locuitor în cadrul programului. Care sunt acestea și când vor avea loc Zilele Patrulelor de Reciclare câștigătoare aflați pe site-ul programului.

L.A.

loading...
Loading...

Citește și

Gorjul pe locul III! Vezi la ce!

Angajatorii din străinătate care caută în România lucrători pentru plantațiile în câmp sau sere au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.