vineri , 24 februarie 2017 - 1:05

Greva din spitale continuă!

Sindicaliştii din Sănătate intră marți în a doua zi de grevă generală. Asta în ciuda faptului că la discuţiile de luni din comisia de Muncă, deputaţii au adoptat mai multe amendamente prin care personalul nedidactic şi cel din sistemul sanitar vor beneficia de sporuri şi de mărirea salariilor.

Sindicatul SANITAS a anunţat că va continua mişcările de protesc până când amendamentele discutate în comisii vor trece de plenul Camerei Deputaţilor.

Unul dintre amendamente prevede că, pentru personalul din sistemul sanitar, de la 1 decembrie 2016, sporurile şi alte drepturi salariale se vor calcula prin raportare la salariul de bază.

loading...

Citește și

UPDATE: CONFLICT SÂNGEROS: S-AU TĂIAT ÎNTRE EI!

Un conflict sangeros a izbucnit între 6 persoane la Bumbești Jiu. Din primele informații, se …

Un comentariu

  1. Am vrea sa stim si noi ,plebea , solicitarile grevistilor .Sa mor io daca am inteles ce vor. Stiu ca mai acum cateva luni li s-a marit salariul cu 25%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.