GREVĂ GENERALĂ în administrația publică!

Marți, 12 iulie, peste 30.000 de salariați ai unor instituții publice locale din România, vor intra în grevă generală. Sindicaliștii au (re)anunțat acest lucru astăzi. Bogdan Șchiop, secretar general al FNSA-Federația Națională a Sindicatelor din Administrație a dezvoltat subiectul la știrile Antena 3. „Mesajul nostru este clar: marți grevă generală, iar pe 19-este grevă pe termen nelimitat!”.

Potrivit unui comunicat al Federației Naționale a Sindicatelor din Administrație, sindicaliștii cer majorarea cu 25% a salariilor de bază ale funcționarilor publici și ale personalului contractual din administrația publică locală.

Printre revendicările salariaților din administrația publică locală se mai află acordarea voucherelor de vacanță și acordarea normei de hrană pentru toți salariații din administrația publică locală — acolo unde resursele bugetare permit acest lucru.

Sindicaliștii spun că vor intra în greva generală pe termen nelimitat începând din 19 iulie, dacă nu li se rezolvă solicitările.

loading...
Loading...

Citește și

EXPLOZIE pe Minerilor! Bărbat preluat de SMURD!

În urmă cu puţin timp, într-un apartament pe strada Minerilor din Târgu Jiu, a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *