Grigoraș își afișează prioritățile: „Ne trebuie minimum 5-6 jucători noi!”

grigoras

Abia sosit la cârma pandurilor, Petre Grigoraș știe că va trebui să rezolve urgent problema lotului, respectiv a transferurilor. Cert este că pentru fiecare post din echipă, cu excepția portarului, tehnicianul moldovean își dorește câte un jucător nou, acum.

Chiar dacă și-a intrat deja, de marți, în „pâine”, Petre Grigoraș nu a semnat încă cu Pandurii. Din câte se pare, prioritățile la echipa gorjeană sunt altele decât semnătura antrenorului pe un contract de două sezoane. „Încă nu am semnat contractul pentru că evident, prioritățile sunt altele. Însă, propunerea conducerii de la Pandurii pe care mi-au făcut-o mie se referă la o durată de 2 ani de mandat. Probabil în zilele următoare o să și semnăm actele, dar sincer, întâi aș vrea să semnăm cu vreo 5-6 jucători noi!”, mărturisește Grigoraș. Până la a parafa o nouă înțelegere cu Pandurii, antrenorul moldovean a reușit totuși, să-și completeze staff-ul tehnic, care a preluat în Slovenia responsabilitățile de la fosta echipă a lui Edi Iordănescu. „Preparator fizic va fi Ciprian Prună, dar Marius Popa nu va veni, antrenor cu portarii va fi tot Dan Moței, nu știu exact ce s-a întâmplat cu Popa, probabil nu a reușit să rezilieze contractul cu ultima echipă”, a precizat Grigoraș. Referitor tot la staff-ul tehnic, „principalul” pandurilor și-ar dori o continuare a colaborării în echipa gorjeană cu medicul Radu Paligora, unul dintre cei mai apreciați oameni de profil din Liga I: „Nu știu prea multe detalii legate de Paligora, știu doar că nu este în cantonament cu echipa în acest moment, dar se încearcă păstrarea lui, dacă s-ar putea. Este un om foarte important pentru echipă și pentru mine personal”, a dezvăluit Petre Grigoraș.

Eforturi pentru a acoperi pierderile

Așa cum sublinia și proaspătul tehnician al pandurilor, extrema urgență din echipa gorjeană o reprezintă completarea lotului, prin acoperirea posturilor rămase descoperite odată cu plecarea a nu mai puțin de 10 jucători în această vară. Petre Grigoraș speră să poată transfera acum, măcar 5 fotbaliști noi pentru a putea avea o echipă dispusă să încerce din nou performanța. „Păi e clar că, la câți jucători au plecat, pe toate posturile, trebuie să acoperim echipa. Ideal ar fi să luăm tot zece înapoi, dar eu unul m-aș mulțumi și cu minim cinci. În primul rând vreau un fundaș central de picior drept, un om pentru fiecare bandă, un mijlocaș central coordonator și cel puțin un atacant, mai ales dacă va pleca Hora. Sper să reușim să-i aducem, în ciuda problemelor financiare pe care le cunoașteți și dumneavoastră”, a punctat Grigoraș.

Bărbuț a ajuns… „lovit”!

Dincolo de revenirile lui Buleică și Voiculeț, Pandurii a încercat până acum să dea lovitura odată cu aducerea tânărului mijlocaș, Cristian Bărbuț, de la ACS Poli Timișoara. Din câte se pare însă, oficialii gorjeni s-ar putea răzgândi asupra transferului jucătorului în vârstă de 21 de ani aflat momentan în cantonamentul din Slovenia, dacă acesta nu va trece examenul medical, Bărbuț fiind acum accidentat, suspect chiar de ruptură musculară. „Pe Bărbuț l-am găsit în cantonament, dar l-am găsit accidentat. E suspect de ruptură musculară și în zilele următoare urmează să fie supus unui examen medical amănunțit pentru a ne da seama sigur despre ce e vorba. Încă nu a semnat, probabil ne vom lămuri asupra viitorului său la Pandurii după acel examen medical. Eu unul știu ce posibilități de joc are, ce știe să facă și ce nu, mai ales că l-am avut elev la Timișoara, de aceea spun că trebuie să așteptăm acum răspunsul medicilor”, a dezvăluit antrenorul Petre Grigoraș. Mijlocașul Cristian Bărbuț, care a retrogradat cu ACS Poli Timișoara în liga a doua la finalul stagiunii precedente, ar putea evolua la Pandurii Târgu Jiu sub formă de împrumut, gruparea gorjeană urmând să plătească 100.000 de euro Timișoarei până la finalul lui ianuarie 2017, dacă vor să-l transfere definitiv pe fotbalistul de bandă dreaptă. Jucătorul timișorean a fost dorit în această vară de Dinamo, care l-a vrut la pachet cu Ovidiu Popescu, apoi de FCSB și Astra. Cristian Bărbuț a disputat 34 de meciuri în sezonul trecut al Ligii I, trecându-și în cont un gol şi două pase decisive. În altă ordine de idei, Pandurii a prelungit în schimb, zilele trecute, contractul fundașului Marian Pleaşcă, care a semnat cu clubul oltean un nou angajament pe durata a doi ani (valabil până în 2018).

loading...
Loading...

Citește și

S-a tras linie peste sezonul regular, la „Dolce Vita”

Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita a ajuns la finalul sezonului regular. Dream Team, campioana …

Un comentariu

  1. Atenție! Câștiguri online acum! Obții foarte repede progrese!Îndrăznește sa fi altfel! Aici câștigi sigur bani! Nu e deloc dificil! Pentru detalii.intra acum pe site-ul: bit.ly/29p9Vt9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *