Grigoraș, pus „într-o situaţie extrem de delicată”

grig-teren1

Rămasă deja fără o parte dintre titulari (Obodo, Buijs şi Bunoza, la care se vor adăuga în această săptămână Țucudean și V. Alexandru), din pricina măsurilor adoptate de noua conducere a Pandurilor, gruparea de fotbal gorjeană pare pe zi ce trece tot mai slabă, dovadă și ultimele rezultatele negative din Liga I. În aceste condiţii, antrenorului Petre Grigoraş recunoaște că va avea o misiune ingrată la Târgu Jiu, punctul pe ordinea de zi fiind… improvizația! „Sunt pus într-o situaţie extrem de delicată. Cert este că sunt pierderi destul de mari, toată zona centrală este dată peste cap. Nu se poate face nimic în perioada aceasta până în iarnă. O să avem o misiune mai mult decât dificilă şi tot ce ne rămâne de făcut este să luptăm în continuare şi sper ca până la urmă vom găsi nişte improvizaţii pentru a acoperi golurile lăsate. Jucătorii români, în mare parte au hotărât să rămână, dar vor mai fi nişte întâlniri cu conducerea şi este posibil să mai renunţe unul sau doi dintre ei”, mărturisește Grigoraș.

Am văzut expuse şi anumite lucruri legate de mine, cum că nu aş lucra cu X sau cu Y, sau că nu aş accepta nu ştiu ce salariu. Nu ştiu cine a spus aceste lucruri, dar cu mine nu a discutat nimeni când s-a scris, nimeni nu m-a întrebat dacă voi accepta un salariu sau diminuarea salariului, aşa că nu avea rost să apară astfel de lucruri.
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Nu crede în noile măsuri

Deși jucătorii săi au fost deja informați cu privire la noile măsuri de criză adoptate de conducerea clubului și care vizează coborârea plafonului salarial până în jurul sumei de 1.000 de euro, tehnicianul Petre Grigoraş nu crede încă în adoptarea lor. Încercând să explice ”speculaţiile” din jurul acestui subiect, Grigoraș este convins că e vorba doar de un avans oferit jucătorilor, făcând referire la sumele de bani primite de fotbaliști înaintea partidei din Liga, cu Astra Giurgiu. „Nu s-a discutat nimic despre o grilă de salarizare, ce au primit jucătorii este un mic avans pentru a le da o gură de oxigen tuturor. Nu s-a pus problema că aceasta va fi grila de salarizare, e greşit spus şi nu s-a discutat acest lucru. Sunt interpretări foarte multe, am văzut că sunt aruncate şi în presă, dar nu au nici un sâmbure de adevăr”, susține Grigoraș. Cert este că ”executivul” clubului Pandurii, Narcis Răducan, preciza public, în urmă cu o săptămână, că se vor reduce salariile jucătorilor şi va exista un plafon de 1000 de euro / lunar.

Grigoraş infirmă încă o dată plecarea de la Pandurii

Odată cu ”divorțurile” masive de la Pandurii, una iminentă fiind chiar cea a ”executivului” Narcis Răducan, la fel de multe speculații au apărut și in jurul tehnicianului Petre Grigoraş, pe care mulți îl văd plecat alături de ”conaționalul” moldovean. ”Principalul” de pe banca gorjeană a dorit, însă, să pună capăt zvonurilor, fiind decis să salveze Pandurii de la retrogradare: „Îmi pare rău că au apărut astfel de lucruri referitoare la o eventuală plecare a mea, nimeni nu a discutat cu mine. Eu am declarat de la început că voi pleca ultimul de la echipă, indiferent de ce se va întâmpla. Asta însemnând că voi trece peste orice problemă pentru a continua munca. Nu vreau să părăsesc aşa echipa şi o spun din nou, pentru cine nu a înţeles: mi-am manifestat dorinţa de a rămâne alături de echipă şi de a pleca ultimul cu mult înainte de a apărea aceste probleme cu care ne confruntăm acum. S-a tot vorbit de 3-4 săptămâni de problema insolvenţei şi eu mereu am menţinut această poziţie a mea, am spus că îmi voi face datoria aici şi voi încerca să mobilizez atât cât pot jucătorii. Am spus că nu voi pleca până când se vor diminua toate şansele de a redresa această echipă”, a precizat tehnicianul.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

„Aglomerație” pentru Pandurii în etapele următoare de campionat

Următoarele două săptămâni se anunță a fi destul de aglomerate în campionatul Ligii a II-a, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *