Grigoraș și-a schimbat discursul: „Nu avem presiune, cu cât scoatem mai multe puncte, cu atât e mai mare bonusul”

mat21

Tehnicianul Petre Grigoraș vorbește despre finalul de an care va regăsi Pandurii în lupta pentru puncte în Liga I.

mat2-titlu

După ce o parte dintre titulari au revenit în circuitul echipei, ”principalul” de pe banca gorjeană, Petre Grigoraș, se arată acum ceva mai liniștit. Totuși, e vorba de o liniște relativă, viitorul pandurilor fiind încă în ceață. Așa că Grigoraș are o singură dorință: să treacă cât mai repede peste ”luna patimilor”! ”Toţi cei care au rămas aici îşi vor aduce aportul. Deși nu ştiu în procente, în ce măsură. În iarnă vom vedea, nu ştim ce va fi atunci. Sunt jucători sub contract și dacă situaţia la echipă se va rezolva, 90% din ei vor rămâne. Dacă nu se vor rezolva problemele, e clar că 90% nu vor rămâne şi vor pleca. Acum este o perioadă de criză, de lupte mari de tot, o perioadă în care trecem prin momente dificile. Dacă le vom depăşi, din ianuarie va fi altceva. Acum suntem în perioadă de criză şi trebuie să trecem peste ea aşa cum putem”, mărturisește antrenorul pandurilor.

Până în iarnă ne vom desfăşura activitatea împreună, apoi din iarnă se va trage linie şi se va lua o decizie. Vom vedea care sunt posibilităţile clubului de a-şi desfăşura activitatea la un nivel înalt. Dacă asta nu se va întâmpla, unii vor pleca.
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii Târgu Jiu

O lună de meciuri capitale

Având din nou la dispoziție mai multe soluții de joc în echipă, Petre Grigoraș nu ezită să-și facă iarăși planuri ”de puncte” în Liga I pe acest final de an. Antrenorul pandurilor speră să poată capacita o echipă frământată de probleme pentru a intra în iarnă cu fruntea sus: ”Trebuie să trecem peste problemele grave din ultima lună. Sunt meciuri destul de importante. Jucăm la CFR, apoi vine acasă Voluntari, o echipă tare, însă vom încerca să ne concentrăm la maxim şi să scoatem ceva. Meciul cu Steaua care urmează, despre acela pot spune că este departe… Sper ca ultima lună să o abordăm cu încredere şi să scoatem puncte. Sunt adeptul ca echipa să trateze orice competiţie cu maximă seriozitate, la fel vom aborda şi Cupa”, a punctat Grigoraș. Tehnicianul pandurilor nu vrea să vorbească însă, despre numărul de puncte pe care și l-a propus în Liga I pe finalul lui 2016. ”Principalul” echipei gorjene încearcă să nu pună presiune pe Sânmărtean and Co.: ”Nu vorbesc de număr de puncte, nu asta este o variantă pentru noi. La final o să spun dacă sunt mulţumit sau nu. Eram satisfăcut dacă nu am fi ajuns în această situaţie şi eram sigur în primele şase echipe. Dacă lucrurile decurgeau normal, ca la o echipă profesionistă, şansele noastre erau mari pentru ocuparea unuia din primele şase locuri. Deci acum nu fac calcul până la final și luăm meci cu meci. Nu avem presiune, cu cât scoatem mai multe puncte, cu atât e mai mare bonusul”, precizează Grigoraș.

 

Cu alte gânduri la Cluj, cu CFR. Inclusiv la bani!

mat2

Față de ultima săptămână, tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraș, privește de pe alte poziții viitoarele confruntări din Liga I, odată cu revenirea a nu mai puțin de 4 ”exilați” în rândul primei echipe gorjene. Iar primul examen pentru Grig va avea loc luni, contra CFR-ului, partidă de la care așteaptă un rezultat pozitiv. ”Acum am intrat puţin în normalitate. Sunt lucruri care nu trebuiau să se întâmple. Acum am posibilitatea de-a face o echipă mai aproape de ceea ce mi-aş dori. Deși avem şi multe absenţe, starea de spirit nu e foarte bună, neantrenându-te câteva săptămâni la aceeaşi intensitate, nu suntem într-o formă deosebită. Dar, valoarea şi experienţa jucătorilor vrem să echilibreze aceste minusuri şi să facem un meci bun la CFR”, declară Grigoraș. În plus, după ce conducerea pandurilor a achitat deja prima de joc pentru punctul obținut cu Timișoara, tehnicianul formației gorjene se gândește acum să alimenteze din nou conturile fotbaliștilor și în urma rezultatului din ”Gruia”. ”Am înţeles că au intrat acei bani promişi pentru punct. Vreau să câştigăm mai multe puncte să-i punem pe conducători în situaţia să ne plătească. Este şi ceva de moral, sunt jucători care nu au salariul de valoarea aceasta şi e mană cerească. Sunt bine veniţi aceşti bani cu vârf şi îndesat! Păcat că nu am reuşit să luăm mai mult”, a precizat antrenorul pandurilor.

loading...
Loading...

Citește și

Pandurii încearcă să îngenuncheze „Bătrâna Doamnă”

Runda cu numărul XXX a ligii secunde aduce ca adversară pentru Pandurii un alt nume …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *