Grigorescu: Cărbunele trebuie păstrat

cariera-excavator-carbune

Grigorescu a declarat că ministerul are o poziție fermă în păstrarea cărbunelui – resursă energetică importantă la nivel național în mixul energetic. Totodată, a comunicat că “există un plan de iarnă elaborat la nivelul Ministerului Energiei care va fi aprobat, din timp, prin Hotărâre de Guvern și o evoluție pozitivă a stocurilor din sistem”, potrivit AID România.
Referindu-se la restructurările din minerit, Grigorescu a admis ca sectorul carbonifer a avut de suferit cel mai mult în ultima perioadă, arătându-se optimist în finalizarea negocierilor dintre Complexul Energetic Oltenia și partenerul chinez pentru finalizarea unui nou grup energetic. Reprezentanții CNMR s-au interesat de programul de închidere a minelor în 2018, ministrul Energiei anunțând că există posibilitatea prelungirii activității acestora, o decizie în acest sens urmând a se lua în 2017.

A.C.


loading...
Loading...

Citește și

Termenul de depunere a cererilor de plecare voluntară din CEO a EXPIRAT! NOTIFICĂRI la AJOFM

Angajații din CE Oltenia care au vrut să intre în programul de 200 de disponibilizări …

2 comentarii

  1. Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: adrians.proiect@gmail.com

  2. „Pastram carbunele” si pt.asta trebuiesc luate urmatoarele masuri: dam afara personal la greu,nu mai alocam bani pt.piese de schimb sau achizitii,nu garantam imprumuturile luate”de prosti”pt.alinierea la conditiile de mediu,dam aprobari cit de multe pt.proiecte cu mori de vint,nu intinerim sau profesionalizam personal tinar,reducem la greu veniturile salariatilor,crestem la maxim doza de stres astfel ca sa plece multi de buna voie.Absolut penibila afirmatia ministrului contrazisa de total de realitate.In mod sigur afirmatia nu se adreseaza celor din interior care simt pe pielea lor”eficientizarea”de succes aplicata de cei dinainte la un loc cu cei de acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *