luni , 20 noiembrie 2017 - 6:12

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!


Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să rămână doar cu funcția de consilier județean. Gruescu este interesat de funcția de director al OFIR Gorj,acolo unde remunerație este de aproape 100 de milioane de lei vechi, însă nu ar spune nu nici postului de vicepreședinte la Consiliul Județean Gorj. Totuși, fostul edil se teme că ar putea să alerge după doi iepuri și nu va prinde niciunul.

Ion Gruescu tânjește după o funcție importantă și recunoaște acest lucru. Fostul primar din Negomir este interesat de postul de director la OFIR Gorj, însă nu ar da cu piciorul nici unei poziții mai slab remunerate. Gruescu spune că ar avea experiența necesară pentru a ocupa scaunul de vicepreședinte la Consiliul Județean, dacă partidul îl va propune pentru acest loc. „Vorbesc și de una și de alta și poate nu mă duc niciunde. Nu ar fi o problemă să mă duc într-o astfel de funcție. Am 30 de ani de experiență. Partidul va decide cine va fi susținut pentru o astfel de funcție. Dacă ei vor zice că pot să fie președinte, atunci vom discuta”, a spus Gruescu.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Măsurile economice luate de Guvernul PSD-ALDE au dus România cu un picior în groapă

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a prezentat, la finele săptămânii trecute, concluziile unui raport al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.