luni , 11 decembrie 2017 - 13:11

Grupul 6 de la Rovinari, OPRIT!

termo-rovinari

Grupurile Complexului Energetic Oltenia sunt puse la încercare în această perioadă în care Sistemul Energetic Național are nevoie la maximum de ele. Grupul 6 de la Sucursala Electrocentrale Rovinari a cedat ieri, iar timp de aproximativ o oră, echipele de intervenție au verificat motivul pentru care au apărut erorile. De amintit ar fi faptul că, marți, alte două grupuri de la Turceni au fost oprite din cauze tehnice.

Complexul Energetic Oltenia a reprezentat siguranța Sistemului Energetic Național în ultima perioadă, grupurile CEO ducând greul în Sistemul Energetic Național. Acest lucru s-a resimțit, iar o parte din unități au cedat. După ce în urmă cu două zile la Turceni au fost oprite două grupuri, acum a venit rândul ca la Rovinari să se întâmple același lucru. Mai exact, grupul 6 a avut probleme, iar timp de aproximativ două ore a fost oprit. Din primele informații, se pare că a fost vorba de o defecțiune minoră, iar grupul a fost repus la dispoziția SEN și DEN. Din păcate, astfel de incidente pot apărea oricând la grupurile companiei, una dintre cauze fiind legată și de temperaturile extrem de scăzute din ultima perioadă.

loading...
Loading...

Citește și

INCREDIBIL! ȚINEA O FERMĂ DE VACI ÎNTR-O PUNGĂ! Primar din Gorj, FIICA acestuia și funcționari ai OJFIR, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ de DNA pentru o FRAUDĂ de 40.000 de euro

Procurorii anticorupție din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Craiova l-au trimis în judecată pe Michy …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.