GRUPUL nou de la ROVINARI, în PERICOL!

Robert-Filip

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, nu crede că investiția chinezilor în grupul energetic de 600 MW se va mai realiza.

Construcţia grupului energetic de 600 MW de la Rovinari ar fi trebuit demarată la începutul acestui an, numai că investiția bate pasul pe loc. Ministrul Energiei pare că este printre puținii oameni care mai cred că, în curând, vor începe lucrările la grupul nou. ”Nu numai că nu închidem mineritul, dar deschidem și alte cariere. Abia aștept să văd o investiție de 800 de milioane de euro în Gorj, mai avem puțin pentru crearea grupului energetic de la Rovinari”, spunea Victor Grigorescu, săptămâna trecută, la Realitatea TV.
Filip nu crede în vorbele ministrului

„Deocamdată, suntem în stadiul în care așteptăm și așteptăm de ceva timp. Se pare că nimeni nu vine cu ceva concret. Cum mai apare câte o situație legată de alegeri, pare că iese câte un zvon de bine. În rest, ce pot să spun, speranța moare ultima pentru noi. Tot așteptăm. Sper să nu fie doar o așteptare în zadar, pentru că, până la urmă, se bate cap în cap această investiție cu acordul Uniunii Europene. Sper să-l primim la un moment dat. Este a zecea oara când domnul ministru spune că investiția se va face. Să sperăm că, de acum încolo, nu vor mai fi doar vorbe. Din păcate, ar trebui ca oamenii să taxeze acest lucru la alegeri. Aș putea spune că sunt dezamăgit, pentru că și oamenii sunt dezamăgiți. Atâta timp cât rămâne la stadiul de vorbe, batem pasul pe loc”, a declarat edilul orașului Rovinari.loading...
Loading...

Citește și

INVESTITOR MARE, așteptat la Târgu-Jiu. Romanescu: Vrea să creeze SUTE de LOCURI DE MUNCĂ!

Marcel Romanescu anunță că, vineri și sâmbătă, un reprezentant al unei mari companii este așteptat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *