marți , 12 decembrie 2017 - 2:48

Guvernul Cioloş, acuzat că a blocat România

Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb a declarat miercuri că guvernul Cioloş, susţinut de PNL şi de preşedintele Iohannis, „a blocat România, a blocat fondurile europene”.

„Acest guvern, care este un guvern politic, susţinut de PNL, susţinut de preşedintele României, acest guvern a blocat România, a blocat fondurile europene, a blocat toate măsurile pe care noi le-am propus pentru ca românii să o ducă mai bine. Şi aţi văzut ce s-a întâmplat cu cele trei proiecte de lege care au fost adoptate, atât cu Legea dării în plată, cât şi cu Legea reconversiei creditelor în franci şi ieri (marţi, n.r.), în urma adoptării de către Parlament a iniţiativei preşedintelui Liviu Dragnea pentru eliminarea a 102 taxe, au anunţat, la fel, că o vor contesta la Curtea Constituţională”, a precizat Rovana Plumb.

Rovana Plumb, deputat în Colegiul 2 Pucioasa din Dâmboviţa, deschide lista de candidaţi a PSD Dâmboviţa la Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din acest an.

Sursă: Agerpres
loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.