Guvernul UMBLĂ la TAXE şi IMPOZITE!

Obligația ca o persoană care obține venituri din mai multe surse să achite contribuția la fondul de sănătate pentru fiecare sumă obținută este considerată de premierul Dacian Cioloș „o aberație legislativă”, acesta spunând că Guvernul se gândește să corecteze acest sistem.

El a reacționat astfel atunci când i s-a cerut să explice motivul pentru care o persoană care este și pensionară, dar și managerul unei mici firme trebuie să achite contribuțiile la sănătate de două ori, respectiv o dată ca pensionar și o dată ca manager.

„De ce ? E vorba de o singură persoană! I se fac prestații de sănătate duble? Calitatea e de două ori mai mare? De ce pentru orice venit obținut trebuie plătită contribuția la sănătate? Dacă am un bun pe care îl inchiriez, spre exemplu! Mi se pare aberant. ..și când știm condițiile din sistemul nostru de sănătate devine și mai aberant….Aici cred că ar trebui să se acționeze ca să se evite la double et triple etc. imposition…..Statul nu poate numai lua cu ambele mâini….trebuie să fie și coerent. …”, a fost reproșul primit de Cioloș.

Mai multe, aici: http://www.profit.ro/stiri/economie/guvernul-pregateste-o-noua-interventie-in-sistemul-taxelor-si-impozitelor-15570788

loading...
Loading...

Citește și

Atenţionare de călătorie în Grecia!

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *