HALUCINANT! Cârciumaru a plătit 100.000 DE EURO pentru achiziţionarea unui singur brad de Crăciun!

banner-carciumaru4

ponta-carciumaru07

Unii dintre dvs. probabil vă amintiţi că, în articolele anterioare, mă întrebam dacă Florin Cârciumaru prezintă tulburări, căci numai aşa s-ar explica jaful pe care l-a săvârşit din bugetul primăriei fără nici un fel de teamă.

banner-carciumaru-capone2-2

Da, O SUTĂ DE MII DE EURO numai pentru brad, instalaţiile de iluminare au fost achiziționate cu alţi bani. Târgujienii ştiu cum arată acest brad: un KITSCH. Culmea, noi suntem ţara care trimitem bradul de Crăciun la Vatican, în timp ce oraşul nostru plăteşte 100 de mii de euro pe o remorcă de plastic.

brad-craciun-centru06-2

brad-craciun-centru06-1

brad-craciun-centru05

Bradul, săracul brad de Crăciun

Sunt convins că majoritatea dintre noi ne-am fi dorit ca bradul să fie unul natural, când ne apropiem de el să putem mirosi viaţa, sărbătorile de iarnă. Însă, după câte se pare, asta a fost cu neputinţă, deoarece Florin Cârciumaru nu ar mai fi avut posibilitatea să plătească 100 de mii de euro. Că doar suntem un oraş aşezat la poala munţilor de brazi! În disperarea primarului de a ne toca banii, nu şi-a dat seama că este continuatorul filosofiei comuniste, care încerca să ne fure sărbătorile de iarnă, înlocuindu-l pe MOŞ CRĂCIUN cu Moş Gerilă. Şi cum altfel ar fi putut s-o facă, dacă nu înlocuind cetina cu sinteticul?

brad-craciun-centru06

Bradul natural îl simbolizează pe Hristos

Pentru a înţelege de ce se foloseşte bradul natural şi nu cel sintetic, ori altfel de copac, ar fi trebuit să ştie Florin Cârciumaru că, bradul, fiind verde tot timpul anului, simbolizează viaţa (poate unul sintetic să simbolizeze viaţa?). De aceea este considerat arborul sacru, cel care face legătura dintre cer şi pământ, simbolizându-l în acelaşi timp şi pe Hristos, veşnic viu.

sursa: https://www.facebook.com/cretu.costinel.9?fref=ts

loading...
Loading...

Citește și

TERIFIANT! FOTO: Tânăr din Târgu-Jiu, găsit spânzurat! SCENE ŞOCANTE: CINE a anunţat familia! Ce avea scris Mihai la SITUAŢIA AMOROASĂ, pe Facebook

„Păcat că ai ales să ne lași atât de devreme!” Gest șocant al unui tânăr …

7 comentarii

  1. Carciumarul asta este sanatos la cap ? Probabill din cauza acestor achizitii supraevaluate de zeci de ori vrea sa fie senator . De frica DNA ului .Cumpara imunitate nea Florin .

    • Domn primar vedeto domle ce zice nea Cretu?nu v ati inteles pe prelungirea pazei?sau pe tariff?Dvs sunteti de vina pt ca ati alimentat constant aceasta fituica in ultimii 8 ani.Si fie vorba intre noi, el hot matale hot nu existau perspective

  2. Hotuleee!!! ai furat de ani de zile ca in codru si pacalestii oamenii . Sa vina DNA -ul !!!!! jos cu mafiotul si baronul !!!

  3. Jigodismele pnlisto-sorosiste put a hasna urat mirositoare.

  4. Gorjeni dominati

    Stimați gorjeni dar doftoratul nu, știți cat a dat pe el don mastur bețiv glicemic !?

  5. Mai putem adauga si sistemul automat de irigatii de la Parcul Coloanei Fara Sfarsit. Acesta a costat 492.000 lei. Cine a vazut lucrarile stie ce spun. Nu pot spune rusine pentru ca acesti bizoni nu stiu ce e aia.

  6. Trebuie votat cu toata increderea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.