marți , 24 octombrie 2017 - 12:09

HARTĂ: CINE DOMINĂ REȘEDINȚELE de județ!

Deşi numărătoarea voturilor la alegerile locale nu s-a terminat, câştigătorii municipiilor reşedinţă de judeţ sunt deja cunoscuţi şi nu sunt de aşteptat surprize care să le dea emoţii. „Adevărul“ vă prezintă mai jos lista cu toţi primarii oraşelor reşedinţă de judeţ, dar şi ai Bucureştiului.

Alegerile locale au reconfirmat fiefurile tradiţionale ale PSD şi PNL, chiar dacă vorbim doar despre marile primării şi nu despre votul politic pe judeţe. 19 primari de reşedinţă de judeţ a obţinut PSD la alegerile de duminică, în timp ce liberalii au reuşit să scoată doar 14, dintre care doi vopsiţi în independenţi. Partidul condus de Liviu Dragnea şi-a adjudecat Moldova, Dobrogea şi Oltenia, în timp ce, în mod tradiţional, liberalii s-au impus în Transilvania şi Crişana. Singura mare surpriză a fost Capitala, unde PSD a câştigat Primăria Generală şi toate cele şase sectoare.
646x404Citeste mai mult: adev.ro/o8d472
loading...
Loading...

Citește și

MOTRU: I-au furat bunurile din APARTAMENT știind că proprietarul este plecat la muncă în Italia!

La data de 24 octombrie a.c., polițiști de investigaţii criminale, din cadrul Poliției Municipiului Motru, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.