Herea vorbește despre conflictul său de muncă de la Pandurii: ”Situația mea e incertă, nu se știe ce se vrea în continuare”

herea1

Printre cei ”exilați” în acest moment la Pandurii se numără și Ovidiu Herea, fotbalist cu ștate vechi în Liga I și unul dintre titularii de bază în trupa lui Grigoraș în acest sezon. Herea mărturisește că își dorește să îmbrace tricoul gorjean în continuare și așteaptă un semn de la conducerea pandurilor pentru a i se lămuri situația.

Încă de acum aproape două săptămâni, Herea a refuzat noile rigori salariale propuse de conducerea clubului Pandurii și a fost trimis, alături de Lazar, Ungurușan, Grecu, V. Munteanu, Bunoza și Bujis, să se antreneze separat. Între timp, Obodo și Vali Munteanu și-au reziliat deja contractele cu formația gorjeană și din câte se pare, și olandezul Jordy Buijs, ultimii doi urmând, cel mai probabil, să se înscrie la masa credală cu datoria pe care Pandurii o are față de ei. Din păcate, Herea, care este singurul jucător sosit în vară ce nu are stipulat în contract că-şi va lua banii din drepturile TV, suferă cel mai mult în acest moment. Bineînțeles, alături de fotbaliștii cu ștate mai vechi: Ungurușan, Lazar sau Grecu.

Noi nu am făcut grevă. De când s-au propus noile contracte și am refuzat, doar ni s-a spus să ne antrenăm separat, nu a fost o revoltă.
Ovidiu Herea, mijlocaș Pandurii

Povestea cu noul contract

Grupul ”exilat” din care face parte acum și Ovidiu Herea, se declară nemulțumit tocmai că o parte dintre colegi (sosiți în vară), au o clauză în contract ce le asigură banii direct de la LPF din drepturile TV, iar ei sunt constrânși să suporte ”oferta” de 1.000 de euro. Herea explică la rândul lui de ce nu a ales varianta propusă de conducere: ”Eu și alți 6 coechipieri nu am fost de acord cu oferta de 1.000 de euro pe lună până în decembrie. După, urma o renegociere. În cazul meu, banii pe care îi aveam de primit până în insolvență au intrat la masa credală, iar de atunci până în decembrie urma să primesc 1.000 de euro de euro pe lună. Automat am refuzat, nu aveam cum să accept această propunere! Și așa am restanțe trei salarii, de când am venit și până când clubul a intrat în insolvență. Până acum am luat doar două prime de joc, la fel ca și coechipierii mei”.

Mai e loc de înțelegere?

Deși nu este deloc adeptul variantei de compromis de 1.000 de euro, mijlocașul Ovidiu Herea mai speră încă la rezolvarea conflictului său de muncă de la Pandurii. Cu atât mai mult cu cât fostul rapidist dorește să intre în terenul de joc pentru a ajuta echipa din Târgu Jiu: ”Eu mai am un an și jumătate contract și am spus că vreau să ajungem la o cale de mijloc, dar n-am mai fost chemat la nicio discuție. Mi s-a comunicat că o să mă antrenez separat, alături de ceilalți colegi care sunt în aceeași situație cu mine. Eu vreau să ajut echipa și dacă se va conta pe mine voi da totul pe teren! Vreau ca totul să intre pe un făgaș normal, nici noi nu suntem mulțumiți că ne pregătim separat. Iar situația mea e incertă, nu se știe ce se vrea în continuare. Nu mi s-a propus o reziliere. Dacă lucrurile erau clare, poate ajungeam la o înțelegere. Eu nu am tras nicăieri de un contract! Eu unul aș fi dispus să joc dacă mi se va cere”, mărturisește Herea. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a evoluat în 14 partide din acest sezon al Ligii I pentru Pandurii, înscriind și două goluri. Cota de piața a lui Ovidiu Herea este în acest moment de 500.000 de euro, conform transfermarkt.

loading...
Loading...

Citește și

„Aglomerație” pentru Pandurii în etapele următoare de campionat

Următoarele două săptămâni se anunță a fi destul de aglomerate în campionatul Ligii a II-a, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *