Horoscop ţigănesc iunie 2016. Luna migraţiilor

horoscop-tiganesc-3

PUMNALUL – BERBEC
Marile dorinţe în materie de amor se concretizează încă de la începutul lunii iunie. Pumnalul cunoaşte o persoană extrem de importantă la începutul lunii, care, treptat, dintr-un prieten de nădejde se transformă în sufletul pereche.

TOPORUL – SĂGETĂTOR
Săgetătorul din zodiacul ţigănesc va avea parte de sprijinul persoanei iubite în tot ce va face. De fapt, aici putem vorbi despre o migraţie în doi pentru căutarea echilibrului şi a bunăstării materiale în propriul cămin.

MONEDA – BALANŢA
Ca să înţelegi lumea cu adevărat trebuie să o iubeşti, iar iubirea faţă de cei din jur se manifestă prin empatie. Vei trece prin multe momente de cumpănă umblând într-o parte în alta ca să realizezi în final că fericirea se afla chiar lângă tine.

CAPELA – PEŞTI
Şi pentru tine va fi o lună importantă din punct de vedere emoţional. Vor fi numeroase momente în care te vei simţi un călător în sufletul celui de lângă tine şi vei descoperi cotloane frumoase, nebănuite. Te vei reîndrăgosti în fiecare zi tot mai mult.

CUPA – VĂRSĂTOR
Zodia Cupei (Vărsătorul din zodiacul ţigănesc) va cunoaşte adevăratele valori după care trebuie să se ghideze în viaţă şi va renunţa la tendinţele superficiale de a-şi duce existenţa mai departe. Evident, concepţia sa despre viaţa se va schimba cu importantă contribuţie a partenerului de viaţă.

ZODIILE CARE MIGREAZĂ ÎN NUMELE BANILOR
Sau, cu alte cuvinte, zodiile care caută bani şi îi găsesc. Îi fac chiar şi din piatră seacă.

SFEŞNICUL – GEMENI
Apar noi resurse financiare şi nu tocmai de unde te aştepţi. Ideile tale inovatoare ar putea fi copiate de concurenţă, aşa că înregistrează-le undeva ca să nu fi plagiat.

STEAUA – LEU

După lungi perioade de agonie financiară, vine şi vremea bună în portofelul Leului din horoscopul ţigănesc. Mult a mai umblat ca să îşi găsească în sfârşit un loc de muncă serios şi bine plătit!

ROATA – RAC
Vin bani mulţi pentru nativul Rac (Roata) şi asta pentru că se implica în tot felul de proiecte care mai de care mai interesante. Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge şi cu mulţi bani în pungă!

CLOPOTUL – FECIOARĂ
Clopotul se va lăfăi în bani mai ales în prima parte a lunii. Astrele nu ştiau cu exactitate dacă ar fi bine să încadreze Fecioară din zodiacul ţigănesc la capitolul migraţiei în numele banilor pentru că nu va mişca un deget pentru sumele frumoase care vin către ea.

ZODIILE CARE MIGREAZĂ ÎN NUMELE PĂCII INTERIOARE

POTCOAVĂ – CAPRICORN
Capricornul zodiacului ţigănesc va încerca tot felul de stări pentru a ajunge la esenţa necazurilor sale sentimentale. Sfârşitul lunii îi oferă liniştea şi răspunsurile pe care le cauta cu disperare.

CUŢITUL – SCORPION
Scorpionul va avea o lună fierbinte din toate punctele de vedere. Conflictele cu cei dragi îl vor determina să fugă de el însuşi, se va izola, va căuta cu disperare un loc doar al lui sau unul în care să nu se simtă atacat.

COROANA – TAUR
Micile probleme în cuplu îl determină pe Taur să facă paşi importanţi pentru tratarea rănilor sale sufleteşti. Va căuta medicamente (afecţiune, îmbrăţişări) în locuri nebănuite, iar persoane la care nu se aşteaptă îi vor fi alături.
Revista Teo

loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *