Horoscopul iubirii în luna iulie 2016

mistere-1

Luna iulie este ceva mai relaxată, iar lucrurile intră ușor pe făgaș normal. Chiar și pe plan amoros cerul e predominant senin. Câțiva norișori pe ici pe colo, nimic mai mult.

Mercur este aproape de Venus, asta înseamnă că mulți rătăciți vor găsi drumul înapoi și să se pot îndeplini multe dorințe și obiective.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Berbec

Datorită lui Marte, sexualitatea ta este acum la cote maxime și te pot trezi că ai poftă de experiențe noi și pline de adrenalină. După 12 iulie lucrurile se intensifică și mai mult, pentru că Venus, planeta dragostei, intră în casa iubirii și a plăcerilor berbecului.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Taur

În iulie, taurii pun punctul pe i în relație. Merg pe principiul ori la bal ori la spital, așa că pot ieși dintr-o relație sau pot clarifica unele lucruri. Până pe 2 august îți exprimi dorințele clar, fără ocolișuri și pretinzi același tratament.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Gemeni

Față de celelalte luni, când au apărut tot felul de complicații pe plan sentimental, în iulie peisajul este ceva mai liniștit. După data de 12, te poți bucura de o împlinire în dragoste, o reușită în cuplu sau comunicarea va începe să fie mai bună în relație.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Rac

În iulie, racii sunt senzuali și emană sexualitate. Îi guvernează Marte, planeta energiei sexuale și a pasiunii. Mai mult decât atât, până pe 12 iulie, Venus, planeta dragostei, se află în această zodie, ceea ce înseamnă putere mae de seducție și romantism.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Leu

Pentru tine, prima parte a lunii aduce dezamăgiri și întrebări fără răspuns. Nu trebuie, însă, să te îngrijorezi, pentru că după 12 iulie lucrurile iau o turnură favorabilă, datorită lui Venus, planeta iubirii și a armoniei. Vei avea parte spre sfârșitul lunii de multe emoții pozitive și amintiri pe care nu le vei uita.

mistere-2Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Fecioară

În luna iulie, nativii acestei zodii ar trebui să fie mai pragmatici și să nu mai alerge după cai verzi. Au așteptări mari, dar perioada nu este benefică pentru îndeplinirea lor. Ar fi bine să iasă din casă, să socializeze, să cunoască oameni noi. Spre sfârșitul lunii, atenție!, riscul pentru idile secrete este mare.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Balanță

A doua lună a verii aduce o îmbunătățire a relațiilor sentimentale pentru balanțe. Viața lor de cuplu este mai dulce și mai prietenoasă, ia eforturile comune ale cuplului dau roade vizibile. Este posibil să se mobilizeze pentru rezolvarea unor chestiuni de natură materială.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Scorpion

Se anunță o revitalizare a energiei fizice, inclusiv a celei sexuale, pentru scorpion în luna iunie, spune astrologul Mihaela Dicu. Acesta mai spune că viața sentimentală a nativilor în această zodie poate avea conexiuni importante cu cariera, poziția, reputația, drumurile și preocupările educative, științifice, spirituale.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Săgetător

Și pentru cei născuți în zodia săgetător luna iulie aduce pe prin plan preocupări matrimoniale sau amoroase. Dacă prima decadă a lunii aceștia își dedică timpul analizelor și trăirilor interioare, în a doua parte a lunii totul este mult mai relaxat și sunt favorizate călătoriile în doi.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Capricorn

Datorită prezenței Soarelui în casa cuplului Capricornului, nativii născuți în Capricorn își concentrează atenția în primele două decade ale lunii asupra dragostei, a căsniciei și, mai ales, a partenerului de viață. Ultima parte a lui iulie poate fi presărată de griji și frustrări.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Vărsător

Pentru cei născuți în această zodie, viața sentimentală e cum nu se poate mai bună, însă după 12 iulie, când intră Venus, planeta iubirii, în casa cuplului Vărsătorului. Cu adevărat momente fericite le trăiesc nativii în vărsător după 22 iulie 2016.

Horoscopul iubirii pe luna iulie 2016 – Pești

Prima decadă a lunii iulie este pentru cei născuți sub protecția acestei zodii plină de dragoste și distracții. Astrologul Mihaela Dicu crede că aceasta este o perioadă superbă pentru relansarea unei relații existente ori pentru înflorirea uneia incipiente. Perioadă favorabilă și pentru sex, în mod deosebit, însă totul până pe 22 iulie 2016.
Clickpentrufemei.ro

loading...
Loading...

Citește și

Povestea japonezului care a fost dispreţuit întreaga viaţă pentru că a supravieţuit scufundării Titanicului

Cultura japoneză diferă în privinţa mai multor aspecte de cea occidentală, una dintre cele mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *