Horoscopul lunii decembrie 2016

horoscop_saptamanal

Șanse în dragoste pentru Raci, noroc la bani pentru Tauri, schimbări la locul de muncă pentru lei – sunt doar câteva dintre schimbările care au loc pe harta astrală în luna decembrie 2016.

Horoscopul lunii decembrie. Berbec
Vei lua atitudine în fața șefilor și a colegilor în luna care va veni. De aceea, decembrie este o lună în care vei fi nevoit să analizezi toate situațiile și să le prioritizezi. Vei face față multor schimbări la locul de muncă. În viața privată, fii atent la persoana cu care îți împarți destinul. Astăzi, ea poate să fie sinceră cu tine, iar mâine, dacă va fi nevoită, îți va ascunde lucruri.

Horoscopul lunii decembrie.Taur
Pentru majoritatea nativilor, decembrie va fi o lună profitabilă pe toate planurile. La muncă, te vei obișnui cu noile responsabilități pe care le vei avea, mai ales că ai toate șansele să primești și primă de Crăciun. Pe plan amoros, analizează relația pe care o ai și decide dacă persoana cu care ești este cea potrivită sau nu pentru tine.

Horoscopul lunii decembrie. Gemeni
În decembrie, vei culege roadele muncii tale din ultimele luni. Concentrează-te pe ceea ce obții și pe munca pe care trebuie s-o depui și stai departe de lucrurile care te-ar putea distrage. În dragoste, lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Dacă nu ai deja pe cineva, decembrie este o periaodă numai bună pentru noi relații. În această lună, ai timp să te vezi cu prietenii, dar și să stai în compania celor dragi.

Horoscopul lunii decembrie. Rac
Pentru nativii Rac, în decembrie 2016 forțele exterioare au o influență negativă asupra voastră. Cel mai important este să crezi în tine și astfel vei face față mult mai ușor problemelor cu care te vei confrunta. În această lună, te poți aștepta la o promovare. Nu ar trebui să fii surprins. Știi că ai munci foarte mult pentru asta! Dacă ai încercat până acum să câștigi atenția cuiva, acum ai toate șansele ca asta să se întâmple.

Horoscopul lunii decembrie. Leu
Pentru nativii Leu, luna viitoare va fi una dificilă pe mai multe planuri. Afacerile și antreprenoriatul, și chiar întregul sector financiar va fi profitabil pentru Lei. Străduiește-te ca în zilele în care te va copleși acea dorința arzătoare de a te cuibări sub o pătură, cu o ceașcă de cafea fierbinte în mână, să-ți aduni forțele, ca să lucrezi. Mai precis, trebuie să lucrezi în mod eficient. În ceea ce privește sfera relațiilor personale, lucrurile vor decurge foarte bine. Concentrează-te pe momentele petrecute cu cealaltă-jumătate.

Horoscopul lunii decembrie. Fecioară
Fii pregătit să faci față unor situații mai puțin plăcute la serviciu. Nu încerca să te faci plăcut în fața tuturor, căci, pe lângă faptul că-ți vei irosi o mare parte din energie, vei obține exact contrariul. În ceea ce privește sfera relațiilor personale, în decembrie 2016, vei avea toate oportunitățile pentru a obține rezultatele dorite. Unii dintre voi se vor îndrăgosti, pe când alții, se gândesc serios la următorul pas în relație: căsătoria.

Horoscopul lunii decembrie. Balanță
Vor apărea ceva probleme la orizont, însă le vei face față cu brio. Important este să nu te descurajezi, pentru că nimeni nu-ți va cere socoteală când lucrurile nu vor avansa așa cum trebuie. Pe „frontul iubirii“, orice este posibil. Totul depinde doar de tine, de cât de repede răspunzi circumstanțelor.

Horoscopul lunii decembrie. Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor trebuie să se confrunte cu prejudecăți din partea colegilor, și, uneori, a șefilor. Ai capacitatea de a identifica rapid și cât mai clar fundalul unui anumit eveniment. Important este să nu-ți fie teamă să spui cuiva că a greșit, indiferent de ce poziție deține acea persoană. În relația cu partenerul, încearcă să te implici cât mai mult.

Horoscopul lunii decembrie. Săgetător
Pentru cei născuți sub semnul Săgetător, decembrie 2016 va fi o lună cu succes. Vei munci foarte mult, chiar dacă anumite proiecte depășesc cu mult competențele tale. Perioada vine cu multe nemulțumiri pe plan amoros. Acestea trebuie abordate în liniște și fără ieșiri emoționale inutile. Dacă ai ajuns brusc la concluzia că trebuie să rupi relația pe care o ai, nu te grăbi să faci asta. Analizează situația cu calm, pentru a lua cea mai bună decizie.

Horoscopul lunii decembrie. Capricorn
Este foarte posibil ca în decembrie să primești o nouă ofertă de muncă. Dacă se întâmplă așa ceva, poți să fi sigur că totul va decurge foarte bine, iar noua ta poziție îți va aduce mult mai multe beneficii decât fostul loc de muncă. Este important să faci alegerea cea bună, mai ales atunci când vine vorba de venituri permanente. În decembrie, ia decizii echilibrate.

Horoscopul lunii decembrie. Vărsător
La capitolul muncă, astrele recomandă celor născuți sub semnul Vărsător să nu se grăbească în luarea deciziilor. Acum, chiar și cele mai evidente soluții se pot dovedi a fi foarte discutabile. Prin urmare, nu ar trebui să fii prea impulsiv cu privire la evenimentele care au loc în jurul tău. În orice caz, în decembrie, nu semna documente doar pentru că vrei ca toată lumea să te lase în pace.

Horoscopul lunii decembrie. Pești
Peștii se vor confrunta cu unele momente care ar putea provoca un fel de respingere din partea colegilor, mai ales dacă sunt în poziții de conducere. Acum este vital pentru a lua parte la intrigi de culise, de la care ai stat mereu departe. Rămâi concentrat pe nevoile tale. În viața privată, te numeri printre semnele astrale cele mai stabile. Concentrează-te pe ce anume vrei să obții de la relația pe care o ai și nu te grăbi în sacrificarea propriilor idealuri de dragul familiei.

sursa: clickpentrufemei.ro

loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.