duminică , 23 aprilie 2017 - 20:42

HORROR! Cum s-au îmbrăcat două târgujience la un BOTEZ! Toţi invitaţii s-au SPERIAT!

ursitoare

Cum ai reacţiona dacă la botezul copilului tău ar veni două tinere îmbrăcate aşa? Fetele nărăvaşe au stârnit reacţii din partea invitaţilor, în special a părţii masculine.

Este vorba despre două tinere care fac parte din Trupa To Dance, un grup de fete frumoase care fac atmosferă de zile mari la orice petrecere. Trupa din Târgu Jiu a devenit atât de căutată, încât este invitată la petreceri în toată ţară şi este rezervată cu mult timp înainte. Cele două tinere prezentate mai sus au jucat rolurile Zânei şi Vrăjitoarei, la petrecerea de ursitoare organizată într-un cunoscut restaurant din Târgu Jiu.

L.A.

loading...

Citește și

Dragoș Deiac a murit după ce a acroșat doi cai lăsați liberi pe o stradă din Tg-Jiu. IPJ Gorj: Tânărul avea ALCOOLEMIE în sânge

Moartea tânărului care a intrat cu mașina într-un copac, după ce a acroșat doi cai, …

Un comentariu

  1. Acest articol e de toata jena. Un titlu care instiga la rau, iar in articol mai ca le laudati pe fete. Chiar nu mai aveti ce scrie si inventati tot felul de chestii total neinteresante si de prost gust?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.