sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 8:28

I-a furat băutura din casă

damigene-2

Un bărbat de 39 de ani, din Godineşti, a fost reţinut, duminică, de poliţie, pentru că i-a furat băutura din beciul casei unui consătean. Păgubit este un bărbat de 50 de ani, care a reclamat că i-au dispărut din locuinţă băuturi alcoolice. Hoțul a fost prins și reținut.

Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizaţi de un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în data de 27 mai, persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă pe care o moşteneşte în comuna Godineşti, de unde au sustras băuturi alcoolice. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, duminică, a fost identificat un bărbat, de 39 de ani,  din comuna Godineşti, care ar fi sustras băuturile respective. Având în vedere că în cauză există probe şi indicii temeinice că suspectul este şi autorul tentativei de furt calificat săvârşit în dauna unui alt bărbat, de 50 de ani, din comuna Godineşti, măsura reţinerii acestuia este necesară în scopul bunei desfăşurări a procesului penal şi al prevenirii săvârşirii unei alte infracţiuni. „Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. În data de 30 mai, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana, vor formula propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă a suspectului pentru faptele anterior menţionate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a spus Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

SEX CU POLIȚIȘTI! FILM PORNO cu un AGENT de la RUTIERĂ!

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au stabilit sentința definitivă în dosarul supranumit ”Sex …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.