marți , 12 decembrie 2017 - 4:40

I-A ȘOCAT PE TOȚI: Ce a făcut un târgujian pe o stradă din Timișoara! LOCUITORII O SĂ SE ENERVEZE RĂU!

timisoara-balta-1

timisoara-balta-2Mai mulți studenți din Târgu Jiu au avut parte de o experiență destul de neplăcută pe o stradă din Timișoara, când un tir i-a udat din cap până în picioare, așa cum ne povestesc aceștia.
Inventiv și dorind să atragă atenția autorităților locale, pentru a găsi o rezolvare, unul dintre ei și-a luat undița și a început să „pescuiască” pe străzi, putând să confunde lejer asfaltul cu o baltă imensă, la cât de multă apă s-a strâns doar în câteva ore, spune acesta: „Strada era complet inundată. Mă întorceam de la alergat, când, deodată, un tir m-a udat din cap până-n picioare. Observând că balta are dimensiunile Jiului, m-am gândit că e posibil să fie și pești acolo, iar, atunci, prietenul meu, Dragoș, a plecat după echipament și momeală în speranța că vom prinde ceva, dacă cei de la conducere nu se prind de starea străzilor”, ne povestește unul dintre prietenii tânărului.

L.A.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Ce i-au făcut polițiştii din Novaci unui şofer după ce l-au lăsat să petreacă două zile la Rânca!

Un echipaj al Poliției Novaci a reuşit, ieri, „marea performanță” de a-l lăsa fără permis …

2 comentarii

  1. zice vulpea cand nu ajunge la struguri,,,,

  2. Se recomanda Redigest. Sa nu crape fierea de ciuda…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.