I-a TRAS-O! Ce i-a făcut soția ÎNȘELATĂ unui afacerist din Gorj!

Lucrurile par să se complice în cazul divorţului dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican, însă fostul dinamovist a găsit soluţia pentru a deveni un om liber, cel puţin în ceea ce priveşte starea civilă, având în vedere că se află în închisoare. Aşa că vrea să-şi plătească „libertatea” pentru a se putea căsători cu Valentina Pelinel, cu care are un copil.

Deşi iniţial au vrut să divorţeze la notar, acest lucru nu s-a mai întâmplat, şi asta pentru că Borcea nu a putut să meargă să semneze actele, închis fiind. Aşa că a fost depusă o cerere de divorţ în instanţă. Numai că lucrurile nu merg aşa de repede cum vrea Cristi Borcea, iar fostul dinamovist nu mai are răbdare.

Potrivit surselor noastre, Cristi Borcea vrea să-i propună un târg Alinei şi astfel să divorţeze mai repede. Fostul dinamovist intenţionează să-i dea 3 milioane de euro acesteia, în bunuri, pentru a încheia socotelile. În aceste condiţii, nu va mai trebui să facă partajul şi nici să plătească taxa de timbru, iar lucrurile se vor termina rapid. Mai mult, a fost deschis un alt doilea proces de divorţ, care, cel mai probabil, va avea ca obiect custodia copiilor, lucru asupra căruia cei doi s-au înţeles.

SURSA: http://www.cancan.ro/showbiz/ultima-ora-hotararea-luata-in-secret-in-cazul-partajului-lui-cristi-borcea-il-costa-3-milioane-e-ca-sa-obtina-divortul-15590260

loading...
Loading...

Citește și

Doliu în CEO!

Unul dintre liderii de sindicat, Doru Crăete, a postat un mesaj tulburător pe pagina sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *