I s-a întâmplat unei CLIENTE din Târgu Jiu! Angajatele unui SALON din oraș I-AU TĂIAT COADA!

salon-queen

Un salon din Târgu Jiu s-a alăturat unei campanii inedite, gestul fiind unul cât se poate de impresionant. Astfel, clientele din Târgu Jiu care vor să beneficieze de spălat, tuns și aranjat GRATIS, dar, cel mai important, să facă o faptă bună, pot merge începând de azi la Salonul Queen, din Târgu Jiu, pentru a-și dona părul femeilor bolnave de cancer.

„Pentru că, de fapt, calitatea noastră umană nu depinde de lungimea părului şi pentru că avem cu adevărat doar ceea ce dăruim, astăzi am ales să mă alătur cauzei susținută de SALON QUEEN, prin Fundaţia Renaşterea – Brave Cut – iar donația va ajunge la femeile care au de dus lupta cu cancerul şi chimioterapia”, povestește una dintre clientele salonului, care a renunțat la podoaba capilară pentru a face fericită o femeie sau o fetiță bolnavă.

De unde a venit ideea

„Ideea campaniei ne-a venit de la o clientă care s-a tuns la noi, pentru a dona părul unei fundații din București, care realizează peruci din păr natural pentru femeile bolnave de cancer, dar și pentru copiii bolnavi. Suntem singurul salon din Târgu Jiu și, probabil, din Gorj, care s-a alăturat campaniei și vrem să le rugăm pe clientele care vor să ne ajute să-și doneze părul pentru o cauză nobilă”, spune Andreea David, reprezentanta Salonului Queen.

Alătură-te campaniei și vei dărui fericire!

Singura condiție pentru ca cineva să-și doneze părul pentru această acțiune este să renunțe la 15 centimetri din păr. „Campania „Brave Cut” se adresează femeilor curajoase care vor să renunțe la 15 centimetri, minim, din păr. Se face o coadă împletită până unde se dorește să fie tăiată, pentru ca, în acest fel, să fie posibilă realizarea perucilor”. Salonul Queen Studio se află pe strada Mihail Sadoveanu, din Târgu Jiu, iar programări se pot face la numărul de telefon: 0353.807.881.

L.A.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Accident SPECTACULOS pe Defileul Jiului, după tragedia din Ungaria! Ce a făcut o ŞOFERIŢĂ şi cum arată mașina tinerei

Trei tineri au scăpat miraculos cu viață, după ce au fost implicați într-un accident spectaculos …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *