Iată cât CÂŞTIGĂ noii supraveghetori ai CEO!

colaj

Acționarii Complexului Energetic Oltenia au stabilit, în ședința de miercuri, durata mandatului, dar și cu cât vor fi plătiți noii membri ai Consiliului de Supraveghere al companiei.
Cei cinci supraveghetori anunțați în urmă cu două zile de Ministerul Energiei, selectați în urma unui proces care a durat șase luni, și-au făcut cunoscute și CV-urile, informații despre activitatea anterioară a acestora fiind deja făcute publice de către presă.
Adunarea Generală a Acționarilor CEO a validat mandatele membrilor consiliului de supraveghere și a stabilit indemnizațiile acestora. Organismul de conducere al companiei energetice e în formulă completă de șapte, după ce Ministerul Energiei i-a anunțat, în urmă cu trei zile, pe cei cinci noi supraveghetori selectați de Pricewaterhouse Coopers & George Butunoiu Group.
Astfel, acționarii CEO au hotărât ca durata mandatului membrilor CS să fie de patru ani, iar remunerația fixă lunară a acestora egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate, la nivel de clasă conform clasificației activităților din economia națională.
Potrivit ultimelor date furnizate de Institutului Național de Statistică, salariul mediu brut pentru producătorii și furnizorii de energie electrică este de 4.635 de lei, iar supraveghetorii CEO vor încasa, lunar, dublul acestuia, adică în jur de 9.270 de lei.
Cei șapte membri ai CS al CEO sunt Robert Ghelasi, Cornel Bobâlcă, Dan Codescu,Florin Marin, Simona Carmen Fătu, Constantin Jujan și Cătălin Nichifor, până în prezent nefiind stabilit încă președintele acestui organism.loading...
Loading...

Citește și

Termenul de depunere a cererilor de plecare voluntară din CEO a EXPIRAT! NOTIFICĂRI la AJOFM

Angajații din CE Oltenia care au vrut să intre în programul de 200 de disponibilizări …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *