IATĂ DOVADA! Bătaie de joc marca Narcis Răducan: tinerii de la Pandurii II, salarii de muncitori necalificați, iar antrenorii de la Centrul de Copiii și Juniori, plătiți la fel ca sunetiștii

raducan123s

După intrarea în insolvență a Clubului de Fotbal ”Pandurii-Lignitul” Tg-Jiu și după ce o parte din jucători au început să plece, iar alții sunt cu bagajele la ușă din cauza neplății salariilor și anunțului că acestea vor fi plafonate la 1.000 de euro, oficialii, acționarii și cei care mai reprezintă echipa de fotbal și-au întors privirile către copiii și tinerii de la echipa a doua și cele de juniori.
Situația este însă dezastruoasă: Pandurii II este pe antepenultimul loc din seria în care evoluează în Liga a III-a, jucătorii neprimindu-și nici măcar salariile mizere de pe statul de plată, iar Centrul de Copiii și Juniori a devenit nefuncțional, antrenorii înregistrând și ei salarii restante.

Cei care l-au girat pe Narcis Răducan în fruntea Clubului de Fotbal Pandurii și au fost de acord ca acesta să încaseze, cel puțin 37.601 de lei, lunar, au fost de acord cu distrugerea echipei satelit și a celor de copiii și juniori. În situația în care a ajuns acum clubul de fotbal, când parte din jucători cu salarii exorbitante și-au luat o parte din bani și au plecat, iar alții așteaptă doar oficializarea plafonării salariilor pentru a părăsi vestiarul, cei rămași la echipă se uită spre tinerii din ograda proprie și nu văd nimic.
Narcis Răducan a preferat să vorbească de performanță doar la echipa mare, acolo unde salariile îi făceau invidioși chiar și pe directorii corporatiști ai CEO (Răducan plătit cu 8.500 de euro, lunar – manager CEO, 5.000 euro, lunar), la care se adăugau alte bonificații și a omorât performanța la echipa a doua și la cele de copiii și juniori.
Potrivit statului de plată, majoritatea fotbaliștilor de la Pandurii II au un salariu de o mie de lei, lunar, mai puțin chiar ca un muncitor necalificat de la club care e plătit cu 1.143 de lei. Echipa se află pe locul 12 din 14, în Seria a IV-a din Liga a III-a, cu șapte eșecuri din zece partide disputate. Răducan i-a motivat să facă performanță și să își dorească să prindă lotul primei echipe cu o mie de lei și aceia neachitați.
Ca să aveți o idee ce management a făcut Răducan la Pandurii, exemplificam cazul jucătorului Bogdan Șandru, preluat de echipa din Tg-Jiu anul trecut și ajuns ulterior pe la U. Cluj, respectiv Dunărea Călărași. Acesta nu a bifat nici un minut pentru Pandurii și, totuși, apare pe ștatul de plată din această lună, că are de încasat de la club 14.300 de lei.
La Centrul de Copii și Juniori situația este la fel de tristă, în condițiile în care micuții fotbaliști au rămas fără teren de antrenament după ce au început lucrările la noul stadion, iar antrenorii sunt remunerați la fel precum șoferii și croitorii clubului, 1.800 de lei, lunar, asta în situația în care un ”tehnician sunet” are un salariu de 1.511 lei și prestează de două ori pe lună, atunci când echipa are meciuri acasă.
Pe statul de plată pe noiembrie, trei persoane apar cu sume enorme: fotbaliștii Bunoza, Buijs și Obodo, cu 39.300 de lei, 28.000 de lei, respectiv 28.400 de lei, precum și președintele Răducan, cu 37.600 de lei.
loading…
loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Fiul unei patroane din Rovinari, mort într-un accident grav! MESAJE EMOȚIONANTE

Un tânăr de 22 de ani, din Rovinari, și-a pierdut viața, în noaptea de sâmbătă …

10 comentarii

 1. BĂTAIE DE JOC a celui mai TARE MANAGER din liga 1 . RUȘINE narcis raducan și solea pusi politic .Și au bătut joc de TOT clubul de la angajați pana la femeia de serviciu. Și au urmărit numai interesul personal al. Îmi este rușine sa le mai și pronunț numele. RUȘINE . PUTEȚI VĂ DEMISIILE ȘI PLECAȚI din acest club oameni de nimic.

  • Apropo ION SOLEA care zici tu ca ai adus bani pt club..Este bine sa mergi Duminica alături de nevasta cu MASINA CLUBULUI.Combustibilul l ai pus de la tine sau ai alimentat din banii clubului? .eu cred ca din banii clubului. Narcis Raducan puneți demisia de onoare și lasă și mașina la club. APROPO sa aduci și mașina cu care se deplasează soția ta prin București. …Audi A5 Alb care a fost a lui Maxim…sa nu te faci ca uiți.

 2. Asta-i fondul pe restantele din octombrie (jumatate) si luna noiembrie! Ba, ia ganditi un pic!

 3. Popete, lasa trancaneala ca vine Parvulescu si te ucide profesional.Matei, repozitionarea ta este de salutat, dar nu uita ca ai fost in gasca lui Prunariu, Ciurel si Calinoiu.Raducan a profitat, Calinoiu si Ciurel au provocat dezastru, Raducan a gasit carul cu destepti la Gorj.Carciumaru se visa campion, ziaristii lu’ Peste faceau propaganda falimentului.Macesanu a sesizat pericolul, l-am injurat, dar s-a ajuns la vorbele lui.Asa ne trebuie, clica profesionistilor inchipuiti a mai bifat o realizare pentru istoria Gorjului

 4. Ba da ce le trebuie sunetist, au post de radio sau de ce?
  Nesimtitul de raducan nu ii mai ajungea ca are tuareg de la clubul Pandurii si combustibil nelimitat el a mai luat si o masina de lux pentru nevasta! Ar merita sa il luati cu pietre bai aia din galerie care va plateste si va lasa sa faceti forta la vestiare la Pandurii.Ce cauta gunoaiele alea in vestiar la jucatori Grigoras, esti pe mana cu ei? Nu poti sa te impui sa dai afara gunoaiele de acolo?
  PLEACA ACASA RADUCAN Lasa minciunile ca nu mai stii ce sa minti pe jucatori si tu iti iei mai mult decat toti angajatii la un loc .
  Nu iti e rusine gunoiule de femeile alea care iti spala hainele si nu le dai nici salariul ala amarit?

 5. Ciurele unde esti acuma, de ce nu iesi sa explici tu de ce ai semnat contractul asta de miliarde pentru Raducan, ca lua mai mult ca tine? Ii imparteai cu el cumva? Cum ai putut ma analfabetule si hotule sa omori echipa de baschet ca sa platesti regeste moldoveanul asta imputit?De ce i-ai dat doua masini de lux, nu îi ajungea doar una, la cati bani lua cumpara el una intr-o luna, dar nu trebuia sa se plimbe si nevasta cu una? Platita de cine Raducane, de Condescu pe care il injuri de un an de cand esti acolo, pai cu ce te mai plimbai tu si nevasta daca Condescu lua salariul cat ai tu acum si nu cumpara masinile alea?

 6. Gunoaielor . Stiti doar sa mintiti !!!! Unde sunt toate masinile de lux ??? Doar doua masini are clubul ?? Sunt conduse de mai marii din oras si pe ei nu ii trage nimeni la raspundere .

  • Cat iei de comentarii ca am si eu neboie sa ma laude cineva pe la subsol la presa, te inscriii? Raducanu cat da?

 7. Catel cu covrigi in coada

  Sunteti niste gunoaie , toti mana in mana . Grasanul de Baloi sta ca un catel pe la usile clubului . El ce masina conduce ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *