Iată dovada că senatorul Barbu nu a susținut modificările legislative care pot salva CEO

barbu

Prim-vicepreședintele PNL Gorj, Tudor Barbu, personaj care mai vrea un mandat de senator cu voturile gorjenilor, nu a votat ”pentru” modificările la Legea energiei care, potrivit specialiștilor, ar fi ajutat CEO să iasă din situația actuală și care ar fi făcut practic dreptate, după ce compania energetică a fost dezavantajată pe piață, în ultimii ani, de unele reglementări în domeniu.

Barbu s-a abținut la vot, însă legea a trecut chiar și fără votul liberalilor, doar cu sprijinul ALDE, UDMR și PSD, iar în termen de o lună de zile, va fi trimisă la Camera Deputaților, for decizional în acest caz.
Barbu comentează demagogic, ori de câte ori i se oferă ocazia, situația CE Oltenia, dar când e vorba despre păstrarea locurilor de muncă în Gorj senatorul se abține la vot.
”PNL a votat cum au zis Iohannis şi Guvernul. Norocul meu a fost că am vorbit cu cei de la UDMR, care au votat pentru salvarea sistemului energetic românesc, PNL a votat împotrivă“, a declarat senatorul Dian Popescu.
Procesul de promulgare a Legii ce viza modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012 a fost stopat pe 20 iulie a.c., când președintele Klaus Iohannis a trimis actul normativ spre reexaminare Parlamentului. Argumentele acestei decizii au fost că ”unele dintre prevederile legii menționate sunt neclare și, prin aceasta, pot genera o serie de consecințe cu un potențial efect negativ în domeniu”, după cum se precizează în documentul semnat de Președintele României.

A.G

loading...

Citește și

Cine a confundat CARIERELE cu MINELE!

• Consilierul ministrului Energiei, Dian Popescu: Strategia energetică, făcută pe picior şi plină de greşeli …

Un comentariu

  1. Nu semneaza nimeni acest articol?
    Cine isi asuma aceasta mizerie de articol.Cu ce salveaza aceasta modificare a legii CEO?
    Dati un singur argument!
    Nu cumva Dian este platit de firmele interesate sa vanda energie fara a fi trecuta prin Bursa de energie,de baietii destepti.
    Dragi oameni de presa va rog sa incercati sa cititi modificarile aduse de aceasta initiativa. O sa aveti „revelatia” ca aceasta este o mare pacaleala care nu are decat rol electoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.