duminică , 17 decembrie 2017 - 19:33

Iată dovada că senatorul Barbu nu a susținut modificările legislative care pot salva CEO

barbu

Prim-vicepreședintele PNL Gorj, Tudor Barbu, personaj care mai vrea un mandat de senator cu voturile gorjenilor, nu a votat ”pentru” modificările la Legea energiei care, potrivit specialiștilor, ar fi ajutat CEO să iasă din situația actuală și care ar fi făcut practic dreptate, după ce compania energetică a fost dezavantajată pe piață, în ultimii ani, de unele reglementări în domeniu.

Barbu s-a abținut la vot, însă legea a trecut chiar și fără votul liberalilor, doar cu sprijinul ALDE, UDMR și PSD, iar în termen de o lună de zile, va fi trimisă la Camera Deputaților, for decizional în acest caz.
Barbu comentează demagogic, ori de câte ori i se oferă ocazia, situația CE Oltenia, dar când e vorba despre păstrarea locurilor de muncă în Gorj senatorul se abține la vot.
”PNL a votat cum au zis Iohannis şi Guvernul. Norocul meu a fost că am vorbit cu cei de la UDMR, care au votat pentru salvarea sistemului energetic românesc, PNL a votat împotrivă“, a declarat senatorul Dian Popescu.
Procesul de promulgare a Legii ce viza modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012 a fost stopat pe 20 iulie a.c., când președintele Klaus Iohannis a trimis actul normativ spre reexaminare Parlamentului. Argumentele acestei decizii au fost că ”unele dintre prevederile legii menționate sunt neclare și, prin aceasta, pot genera o serie de consecințe cu un potențial efect negativ în domeniu”, după cum se precizează în documentul semnat de Președintele României.

A.G

loading...
Loading...

Citește și

Iovan vorbește lucruri trăsnite! Prima în CEO NU va fi de 1500 de lei

Prima de Crăciun pentru salariații Complexului Energetic Oltenia rămâne cea stabilită în Contractul Colectiv de …

Un comentariu

  1. Nu semneaza nimeni acest articol?
    Cine isi asuma aceasta mizerie de articol.Cu ce salveaza aceasta modificare a legii CEO?
    Dati un singur argument!
    Nu cumva Dian este platit de firmele interesate sa vanda energie fara a fi trecuta prin Bursa de energie,de baietii destepti.
    Dragi oameni de presa va rog sa incercati sa cititi modificarile aduse de aceasta initiativa. O sa aveti „revelatia” ca aceasta este o mare pacaleala care nu are decat rol electoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.