Iată PRIMARII care vor conduce ORAȘELE din Gorj! Cârciumaru, la al cincilea mandat! Târgu Jiu: cea mai SLABĂ prezenţă de vot

carciumaru

Potrivit datelor preliminare, Florin Cârciumaru a câştigat al cincilea mandat la Primăria Târgu Jiu. De asemenea,  pentru prima oară, PSD a câştigat Capitala, Gabriela Firea obţinând 42% din voturile bucureştenilor.

calinoiu-carciu-s-ponta

carciumaru-vot-2Procesul de vot a fost informatizat, în premieră naţională. În fiecare din cele peste 18.600 de secţii de votare din ţară a existat câte un operator care a scanat cu câte o tabletă CNP-urile cetățenilor care au vrut să pună ștampila pe buletinele de vot.

Top prezenţă la vot

Orăşenii de la noi din judeţ au ieșit, ieri, în număr mare la vot. Astfel, pe primul loc, la ora 19,00, era Novaci cu o prezență de 60%, urmat de Țicleni cu 59%, Tismana cu 55%, Turceni cu 54%, Rovinari cu 45%, Motru cu 41%, Bumbești Jiu cu 39% și pe ultimul loc municipiul Târgu-Jiu cu 32%.
Exist-poll, ora 21.00, 5 iunie 2016: PSD-UNPR (Partidul Social Democrat – Uniunea Naţională pentru Progresul României) 40,24, ALDE (Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor) 7,60, PNL (Partidul Naţional Liberal) 15,01, UDMR (Uniunea Democrată a Maghiarilor din România) 0,45, USB (Uniunea Salvaţi Bucureştiul) 24,85, PRU (Partidul România Unită) 1,66, PDS (Partidul Dreptăţii Sociale) 1,78 PMP (Partidul Mişcarea Populară) 6,23, PNT-CD (Partidul Naţional Ţărănesc – Creştin Democrat) 0,52, PER (Partidul Ecologist Român) 1,66.

Ce PRIMARI vor conduce ORAȘELE din Gorj:

Potrivit primelor informații ale exit-poll-urilor de la nivelul județului Gorj primarii care au câștigat alegerile fără emoții sunt Mihai Mazilu la Târgu-Cărbunești, Radu Constantin la Țicleni, Leuștean la Novaci, Constantin Bobaru la Bumbești-Jiu și Marian Slivilescu la Tismana. La Rovinari, Robert Filip înregistrează un mic avantaj față de Chivu, aceeași situație înregistrându-se și la Turceni, unde bătălia între Cilibiu și Gâlceavă este indecisă. La Motru, Cosmin Morega are un mic avantaj, situația putându-se schimba.

PRIMARII care au cele mai mari PROCENTE pe Gorj:

Potrivit informaţiilor de aseară, primarii gorjeni care au fost aleşi de peste 80% dintre cetăţenii cu drept de vot care s-au prezentat astăzi la urne sunt: Ion Ciocea de la Bustuchin, Adrian Câmpeanu de la Runcu și Laurențiu Turcilă de la Lelești.

M.C.H. & M.F.

loading...
Loading...

Citește și

MESAJ DUR pentru GUVERNANȚI: locurile de muncă din CEO, ÎN PERICOL!

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, acuză toate guvernele care au condus România în ultimii …

2 comentarii

  1. La Carbunesti a castigat Birau Daniel, din ce zic cei de la PSD, nu Mazilu. A castigat detasat…

  2. FELICITARI DOM Florin Cârciumaru PENTRU CASTIG AL CINCELEA MANDAT
    SUNT FOARTE FERICIT PENTRU TOT CE A FACUT IN ORASU TG JIU SI PENTRU OAMENI DIN ORAS,BATRANI,ORFANII,OAMENI STRAZIU ECT.
    MERITA INCA UN MANDAT CA ESTE GOSPODAR,HARNIC,DARNIC,BUN,INTELEGATOR,SPRIJINA OAMENI IN ORCI CE SITUATIE.
    BOSONCEA CONSTANTIN FLORIN DIN TG JIU VA MULTUMESTE PENTRU TOT CE FACETI IN ORASU TG JIU.
    DUMNEZEU SA VA BINE CUVINTEZE PENTRU TOT CE FACETI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *