Ies în stradă pentru Ponta. Călinoiu: „…tânăr, imatur!”

protest-victor-ponta

O pagină de Facebook, numită ”România pozitivă- Susținem Victor Ponta”, mobilizează oamenii pentru un protest în fața DNA, susținut de liderii PRU. Protestul va fi organizat în fața DNA, marți, de la ora 19:00 la ora 22:00, pentru a manifesta față de ”campania discreționară”. 
Iată descrierea evenimentului: ”Comunitatea românilor care cred în nevinovăția lui Victor Ponta și doresc oprirea campaniei discreționare condusă de instituțiile de forță din România. Mâine poți chiar tu victima sistemului!”. Purtătorul de cuvânt al PRU și directorul de imagine al PRU, Mirel Palada, a făcut o mișcare inedită, schimbându-și fotografia de profil cu o poza a lui Victor Ponta pe care scrie ”Solidar cu Victor Ponta. Victima poliției politice”. ”Marţi seara vă invităm să apăraţi democraţia. Marţi seara vă invităm să apăraţi cel mai bun prim-ministru al României din ultimul timp de abuzurile poliţiei politice mascată în justiţie. Marţi seara vă invităm să fiţi alături de noi. Distribuiţi tuturor celor interesaţi. Arătaţi că sunteţi solidari cu Victor Ponta!”, a scris Mirel Palada pe Facebook, distribuind evenimentul ”Solidar cu Victor Ponta”.

Călinoiu: „PRU-partid tânăr, imatur”

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că partidul din care face parte îl va susţine mereu pe Victor Ponta. De asemenea, le-a transmis liderilor PRU că, dacă prin acest protest încearcă să-l atragă pe Victor Ponta în partidul lor, nu vor reuşi. „Organizaţia PSD Gorj este alături de Victor Ponta şi a spus clar că nu este vinovat de acuzaţiile care i se aduc de către procurori. Cu privire la ieşitul în stradă, PSD a arătat că maturitatea politică primează în orice situaţie. Victor Ponta este nevinovat şi nu va avea probleme, iar PSD va fi mereu solidar cu Victor Ponta. PRU este un partid tânăr, iar dacă prin aceste ieşiri are gânduri ascunse de a-l atrage pe Victor Ponta la ei, nu vor fi luaţi în calcul de Victor Ponta. Ponta spus clar că nu va pleca din PSD. Alături de Victor Ponta nu sunt numai pesediştii, ci majoritatea românilor. Victor Ponta a făcut mult bine românilor prin măsurile luate ca premier”, a declarat Ion Călinoiu.

PRU Gorj nu merge la miting

Preşedintele PRU Gorj, Rudi Bugă, a declarat că organizaţia pe care o conduce nu va fi prezentă la mitingul de marţi pentru susţinerea lui Victor Ponta. Acesta a mai precizat că preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, va participa la miting ca cetăţean, nu ca lider politic. „Ceea ce i se întâmplă lui Victor Ponta nu este tocmai corect. DNA ar trebui să se ocupe strict de acte de justiţie şi nu de a schimba percepţia oamenilor în legătură cu un candidat sau altul. Bogdan Diaconu este solidar de Victor Ponta ca om, nu ca lider politic. Nu a fost vorba să participăm la vreun miting, nici Gorjul, nici altă filială din ţară”, a declarat Rudi Bugă.


loading...
Loading...

Citește și

Guvernul confiscă banii celor din străinătate dacă nu sunt „justificaţi”

Guvernul a adoptat hotărârea prin care se confiscă banii nejustificați ai celor din străinătate. Senatorul …

Un comentariu

  1. Ponta e un hot,ii sustin la poarta alba si sper ca justitia sa recupereze o parte din prejudiciu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.