Îl recunoști? Așa arăta în tinereţe acest LIDER din Gorj

Andrei-Maioreanu-tanar

Ieri, un cunoscut om politic din Gorj a împlinit vârsta de 50 de ani. Cu această ocazie, a postat pe pagina sa de Facebook o poză de când era tânăr. Pe lângă fotografie, şi un mesaj.

Andrei-Maioreanu

„Scriu din postura unui om împlinit, cu un condei zămislit din amintiri şi experienţe pe pagina cu numărul 50. Când văd poză cu mine june, în echipa de handbal, încerc să-mi aduc aminte cum îmi imaginam că ar fi fost viaţa mea la 50 de ani şi nu pot să nu observ că zâmbeam, sigur pe mine, încărcat cu ambiţie şi optimism. Acum, deschid capsula timpului şi împart cu voi toţi, prieteni şi familie, aceleaşi sentimente şi vă mulţumesc fiecăruia pentru urări cu speranţa să primiţi înapoi toate gândurile mele bune!” a scris Maioreanu.

Mesaj emoţionant de la fiica sa

Pe lângă sutele de prieteni care i-au urat pesedistului la mulţi ani, Maioreanu a primit şi un mesaj emoţionant de la fiica sa. „Nu ţi-am mai scris de ceva timp o scrisoare, poate de pe vremea când te credeam Moş Crăciun sau poate ţi-am scris mereu în capul meu fără să ştiu cum să aşez gândurile pe hârtie.
Astăzi, când aniversezi jumătate de secol, mă adresez ţie tată şi prieten şi îţi mulţumesc pentru că mă enervai când mă luai de la uşă să alergăm prin parc pentru că ştiai că pot, dar eu nu ştiam, mai mulţumesc şi pentru toate discuţiile în contradictoriu care m-au făcut să găsesc soluţii pe viitor şi mulţumesc că atunci când mă uit în oglindă şi văd lucruri bune, ştiu că sunt şi de la tine preluate fie genetic, fie pentru că ai fost acolo când a trebuit.
La mulţi ani, tati! Să fie şi cealaltă jumătate de secol la fel de minunată ca şi prima, deşi în prima ai făcut cel mai bun lucru, care nu poate fi dublat: pe mine”, a scris Andreea Maioreanu.

M.P.

loading...
Loading...

Citește și

Îți place MUZICA? Ansamblul Doina Gorjului are mai multe posturi VACANTE!

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *