Îl ştii pe celebrul Nea Marin, dar nu-ţi imaginezi cum arată NEVASTA lui! Vezi FOTO aici!

În 2012, atunci când Nea Marin primea din partea lui Edi Stancu propunerea de a-i deveni naş de cununie, toţi apropiaţii simpaticului dansator şi coregraf sperau că naşul va avea „mână bună” şi îi va purta noroc, fiindcă primele două mariaje ale lui Edi, ambele cu aceeaşi femeie, s-au terminat rapid.

1Prima căsătorie a durat un an, au divorţat, iar apoi şi-au mai dat o şansă. „Am divorţat după un an pentru că am fost dezamăgită. Nu sunt dispusă şi nu am fost dispusă să accept implicarea terţilor într-o căsnicie. Am divorţat şi ne-am împăcat după 3 luni. Consider că toţi merităm a doua şansă şi asta am şi făcut. Am construit multe împreună atât pe plan material, cât şi pe plan profesional”, declara la acea vreme Silvia Voicu, de la Bordo. Însă, chiar dacă au depus a doua oară actele pentru divorţ în 2007, cei doi au finalizat procedurile abia doi ani mai târziu, atunci când Edi Stancu deja se îndrăgostise de bruneta Silvia, colega lui de la emisiunea Dansez pentru tine, cea care avea să-i dăruiască şi un fiu.

În urmă cu patru ani de zile, cei doi spuneau „Da!” în faţa altarului, avându-i drept naşi pe Nea Marin, colegul din trust de la acea vreme, şi pe soţia acestuia. Tot ei l-au creştinat şi pe micuţul Robert Andrei. Edi Stancu părea să fie foarte îndrăgostit de cea de-a doua Silvia, declarând că a fost cucerit de forţa şi pasiunea ei. Însă, spre surprinderea tuturor, coregraful a depus la judecătorie actele necesare demarării legale a procedurii de divorţ, deşi nimic nu anunţa un sfârşit atât de brusc al poveştii de iubire. Rămâne totuşi de văzut dacă se va întâmpla la fel ca în 2007 şi cei doi vor renunţa la despărţire, de dragul relaţiei şi al micuţului lor fiu.

Cancan.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO ÎNFIORĂTOR! I-a înfipt SOŢIEI cuţitul în piept şi a lovit-o în cap cu un ciocan! Apoi, a intrat cu maşina sub un TIR! Şi poliţiştii s-au îngrozit!

Pe modelul crimei de la Timisoara, un barbat de 40 de ani din Arad și-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *